5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
В мережу злили документи, що підтверджують наркотичну залежність Івана Федорова
В мережу злили документи, що підтверджують наркотичну залежність Івана Федорова

В мережу злили документи, що підтверджують наркотичну залежність Івана Федорова

В мережу потрапили медичні документи з психоневрологічного диспансеру, що підтверджують наркозалежність нещодавно призначеного голови Запорізької військової адміністрації Івана Федорова.

Фото та відео медичних документів, відповідно до яких Іван Федоров спостерігається у нарколога з 2010 року, виставив запорізький інсайдерський телеграм канал “Вазелін”, з посиланням на “особисту гадалку” Федорова – Олену Лоран. Фото документів швидко розійшлось в мережі інтернет, а користувачі Фейсбук встигли зробити ряд мемів.

Про це повідомляє редакція сайту NENKA ІНФО

Фото та відео документів з медичних карт Івана Федорова

 

В своєму пості на ТГ каналі Вазелін, журналісти каналу зазначають наступне: “Вперше в поле зору наркологів Іван Федоров потрапив 2010 року, коли проходив стаціонарне лікування у відділенні наркології Бердянського психоневрологічного диспансеру. Тоді лікарем майбутнього мера-наркомана був завідувач наркологічного відділення Герцен Дмитро Володимирович. Пізніше, через тісні зв’язки з СБУ, Герцен став головним лікарем Бердянського диспансеру, а одразу після початку війни залишив Україну і виїхав до Канади, де, за чутками, донині працює звичайним санітаром у лікарні.

За інформацією з медичної карти, у 2013 році Федоров у черговий раз попадається з амфетамінами, але вже в Мелітополі.

У 2017 році Федоров починає замітати сліди своєї “бурхливої молодості” і підписує відмову від диспансерного спостереження.

Наступна зустріч Вані та наркологів відбулася в серпні 2020 року. Співробітники бердянського ДАІ доставили Федорова на експертизу, за результатами якої в сечі було виявлено амфетаміни. Лікарем, який проводив експертизу, був якийсь Яковенко Владислав Сергійович”.

Скріни з ТГ Вазелін
Теги по теме
СБУ
Источник материала
Поделиться сюжетом