На Харківщині російський дрон влучив у цивільний автомобіль
На Харківщині російський дрон влучив у цивільний автомобіль

На Харківщині російський дрон влучив у цивільний автомобіль

Обстріл окупанти здійснили після видачі жителям села гуманітарної допомоги. Про наслідки удару повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

Цинічний удар

Під час російського удару на Харківщині постраждало троє людей.

Сьогодні о 12:30 в селі Сотницький Козачок Богодухівського району внаслідок влучання ворожого дрону в автомобіль дістали поранення два місцеві волонтери: чоловік 56 років та його 54-річна дружина,
– написав голова ОДА.

Також, як повідомив Синєгубов, за медичною допомогою звернувся 18-річний син волонтерів.

Росія продовжує обстрілювати Україну

  • Зранку 26 квітня росіяни запустили по Дергачах в Харківській області керовані авіаційні бомби. Окупанти здійснили пряме влучання у приватний будинок в центральній частині міста. У будівлі почалась пожежа. Внаслідок влучання у будинок постраждали 3 дитини.
  • В обід 25 квітня росіяни завдали удару по селищу Удачне в Донецькій області. Очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін повідомив, що внаслідок удару по Удачному загинули троє людей. В Укрзалізниці уточнили, що всі вони – залізничники.
  • Укрзалізниця 25 квітня стала об'єктом масових атак Росії. Окупанти також атакували вокзал у Балаклії на Харківщині, в результаті чого постраждали троє співробітників. На Черкащині ворожа атака пошкодила залізничну інфраструктуру – на щастя, минулося без жертв.
Теги по теме
Харьковская область
Источник материала
Поделиться сюжетом