19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
ЗМІ показали момент ДТП із головою РДА Броварів Майбоженком
ЗМІ показали момент ДТП із головою РДА Броварів Майбоженком

ЗМІ показали момент ДТП із головою РДА Броварів Майбоженком

Відомо про чотирьох постраждалих — трьох дорослих та одну дитину. Перевірка показала, що водій був нетверезий: 2.31 проміле.

З'явилося відео, що показує, як саме голова РДА БроварівВолодимир Майбоженко збив кількох людей, будучи в нетверезому стані. Випадок стався в п'ятницю 26 квітня. Про це повідомляє "Київ INFO".

Повідомляють про чотирьох постраждалих — трьох дорослих та одну дитину.

Перевірка показала, що водій був нетверезий: 2.31 проміле. Згодом голова Київської ОВА Руслан Кравченко повідомив, щоМайбоженка звільнять з посади. За його словами, це єдине правильне рішення.

"Подібна поведінка посадової особи неприпустима! Я звертаюся до правоохоронців — у якнайшвидший термін надати необхідну правову оцінку цій події", — написав очільник області.

ДТП за участю голови Броварської РДА Володимиром Майбоженком

Чим відомий Володимир Майбоженко?

У період 2006-2010 років чиновник обіймав посаду голови Київської обласної ради. У 2015 році став першим заступником Київської обласної ради та пропрацював на своїй посаді до 2019 року. З листопада 2022 року очолював Броварську РДА.

Нагадаємо, що ввечері 25 квітня в Польщізіткнулися британські військові вантажівки. У підсумку було пошкоджено три транспортні засоби. Про це повідомив прессекретар провінційного штабу державної пожежної служби в Щецині Томаш Кубяк.

Також повідомлялося, що 14 квітняв Київській області зіткнулися шість автомобілів. Водій вантажівки MAN заснув, чим спровокував серйозну ДТП.

Теги по теме
алкоголь чиновники
Источник материала
Поделиться сюжетом