Зірка серіалів розкрила несподівані факти про режисерку Байрак, яка втекла до РФ
Зірка серіалів розкрила несподівані факти про режисерку Байрак, яка втекла до РФ

Зірка серіалів розкрила несподівані факти про режисерку Байрак, яка втекла до РФ

Українська акторка Анастасія Зюркалова, зірка фільмів "Жіноча інтуїція" та "Аврора", розповіла, чи спілкується з Оксаною Байрак, яка втекла до РФ.

Українська акторка та зірка фільмів і серіалів Анастасія Зюркалова розповіла, як наразі ставиться до своєї колишньої колеги - режисерки та продюсерки Оксани Байрак, яка виїхала в країну-агресор РФ і нічого не згадує про війну, яку путінський режим розв'язав після України. Як зізнається актриса в інтерв'ю Аліні Доротюк, вона припинила спілкування зі скандальною Байрак ще до початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

"Ми не спілкувалися вже років 15-18. Після того, як я востаннє знялася в її фільмі, ми не спілкувалися зовсім. Просто припинилося спілкування. Я не можу щось коментувати про її позицію. По-перше, я не дуже стежу за її творчістю та її висловлюваннями, але знову ж таки, це її свідомий вибір", - каже Зюркалова.

Крім того, артистка пояснила, чому свого часу перестала отримувати будь-які пропозиції від зрадниці зіграти в її фільмах або серіалах.

"Можливо, я була в перехідному віці. Коли я вже і не дитина, яку всі звикли бачити, і ще не в тому віці, щоб грати персонажів, які там, наприклад, шукають кохання. Друга причина - вона тоді розлучалася з чоловіком. І в мене була одна роль у серіалі, який зняв її чоловік. І, можливо, це їй якось її зачепило, не знаю. У нас не було жодних конфліктів. Шляхи розійшлися", - підсумувала артистка.

Хто така Оксана Байрак

Оксана Байрак - кінорежисерка, сценаристка, акторка, продюсерка, телеведуча та авторка-виконавиця. У війні Росії проти України, українка Байрак стала на бік Росії.

Новини шоу-бізнесу - в Україні та світі

Раніше Главред писав, що російська співачка Крістіна Орбакайте, яка мовчить про війну в Україні, поділилася кадрами з відпочинку. Дочка Алли Пугачової на своїй сторінці в Instagram опублікувала фото внучки Примадонни.

Також ми писали, що гуморист Максим Галкін, який відразу виступив проти війни в Україні, зачарував шанувальників милим архівним фото з дружиною Аллою Пугачовою. Чорно-білий знімок він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Вас можуть зацікавити такі тексти:

Источник материала
Поделиться сюжетом