Гіга назвав шоу «Міняю жінку» обманом, а Клопотенко спланував свою перемогу в «МастерШеф»
Гіга назвав шоу «Міняю жінку» обманом, а Клопотенко спланував свою перемогу в «МастерШеф»

Гіга назвав шоу «Міняю жінку» обманом, а Клопотенко спланував свою перемогу в «МастерШеф»

Переможниця другого сезону «МастерШеф» Ліза Глінська у нещодавньому інтерв’ю Аліні Доротюк зізналася, що найважче для неї було не готувати, а бути елементом шоу.

«Тоді я цього не розуміла. Почала розуміти, коли почалися перші випуски. І я вже побачила: а я ж там ніби не сміялась, чого я там стою і ніби сміюсь? А я ж ніби там плакала, а показали, що я сміюсь. А як так? А я ж там це ніби не говорила. А це я сказала тихенько комусь на вушко, а воно було чутно», - поділилася Глінська.

Всі ми бачимо зазвичай красиву картинку, яка змонтована з найгостріших та найцікавіших моментів. А як все відбувається за лаштунками – розповідають самі герої популярних телешоу.

Степан Гіга – про «Міняю жінку»

Степан Гіга каже, що його «паскудно обманули» під час участі у шоу «Міняю жінку» у 2013 році. За словами народного артиста, команда проєкту «1+1» змонтувала випуск так, нібито він майже не спілкується зі своїми дітьми.

- Мене «пішли» і обманули. Після цього відмовляюся від будь-яких пропозицій, які надходять від «1+1». Мене дуже паскудно обманули, - розповів співак в інтерв'ю YouTube-каналу «Розмова». 

Гіга додав, що така «підстава» від телеканалу була зроблена на замовлення, і ця історія сильно вдарила по його іміджу.

- Сам монтаж був зроблений так... Було заплановано просто мене опустити. Це було замовлення. Я навіть знаю, від кого воно надійшло, але казати не буду. Скільки я просив, скільки там проєктів пропонували... Я говорив: «Я піду на проєкт, але, будь ласка, зніміть цей блеф. Ми ж з вами знаємо, для чого це було зроблено». Не знімали... Ставили усюди, де тільки можна було. На всіх YouTube-каналах цей випуск ставили першим, головним. Це все проплачувалося, щоб тільки-но відкриваєш і першим бачиш це відео. Це була просто підстава, і все. Я з «1+1» більше жодних відносин до сьогодні не підтримую. Все було побудовано на тому, що я своїх дітей відштовхую. А мої діти зі мною кожен божий день, мої діти та онук зі мною на сцені виступають, я дітей виховував з пелюшок. Отак вийшло. І по моєму іміджу це дуже сильно вдарило, - поділився артист.

Степан Гіга з донькою Квітославою, сином Степаном та онуком Даніелем, яких називає основним здобутком у житті. Фото: Instagram.com/stepan.giga_official/

Олександра Шульгіна – про «Холостяк»

Переможниця першого сезону шоу «Холостяк» Олександра Шульгіна розповіла, що фіналістка проєкту Яна Соломко не була такою простою дівчиною, як її показували. За словами Олександри, вона вміла за себе постояти.

- Яна ніколи не була тихонею, це так її показали у шоу. Вона на той час вже перемогла у проєкті «Шанс», мандрувала з Кондратюком до Америки, в неї багато чого було. Але так її представили. А мене представили навпаки – дитиною з золотою ложкою у роті, мажоркою, що не є правдою. Вона вміє за себе постояти. Вона така – пальця до рота не клади. Цього в шоу ніколи не показували, - поділилася Шульгіна YouTube-каналу «Олицька». 

За словами Олександри, Яна не проходила й кастинг, як всі інші дівчата:

- Всі дівчата відчували і бачили, що вона на проєкт потрапила без кастингу. Її ніхто не бачив на кастингу, вона не проходила жодні тести, аналізи. Перед тим, як піти на «Холостяк», нас же перевіряли на гінекологічні захворювання, на туберкульоз. І ми всі гурбою ходили, тому я бачила, хто буде у проєкті. А тут починається шоу, перша вечірка - заходить Яна. І ми всі такі: «А хто ця дівчина, ми її ніколи не бачили»!

До того ж, Шульгіна зауважила, що у Соломко завжди були найкращі побачення та образи.

- В неї завжди був образ гарнюсінький, їй завжди робили найкращі побачення, завжди найкраще одягали. Ми бачили, що вона в пріоритеті, - продовжує Олександра. - Я завжди знала, що її туди запхав, певно, Кондратюк чи ще хтось. Вона зі зв'язками. Не така вона бідна, як її намагалися показати. І те, що вона потрапила до фіналу, ні для кого не було новиною. Всі дівчата бачили, що до неї зовсім інше ставлення. І вона була впевнена, що в неї все на мазі. Проєкт «Холостяк», особливо перший сезон, - це мала бути казка про Попелюшку, і Яна начебто була таким персонажем. В першому сезоні в контракті не було зазначено, що холостяк має погодити обрану дівчину з керівництвом. Після першого проєкту в усіх наступних сезонах вже з’явився пункт, що холостяк не може обрати, кого хоче, без узгодження. Тому я перемогла у першому сезоні.

Олександра Шульгіна розповіла, що Яна Соломко не була такою тихонею, як її намагалися показати. Фото: Instagram.com/alessandra_shulgina/

Євген Клопотенко – про «МастерШеф»

Євген Клопотенко зізнався, що він – єдиний з переможців кулінарного шоу «МастерШеф», хто не отримав кубок.

- Зазвичай переможці «МастерШеф» отримують такий символ – кубок. Я єдина людина, можливо, ще з дитячого хтось, яка не отримала цього кубка. У мене немає кубка. В той рік, 2015-й, це якраз рік революції і всіх жахливих подій, про які ми знаємо в нашій державі, бюджет урізали. Всі переможці отримували по 500 тисяч гривень, по мільйону, а я отримав 200 тисяч гривень, а з урахуванням податків – 180. 120 з них я витратив у школі Le Cordon Bleu, куди поїхав навчатися. Взагалі спрацював у нуль. І кубка не дали. Тому за те, що я розкажу, можливо, у мене могли б забрати кубок, але у мене його немає, - розповів Євген в інтерв'ю Еммі Антонюк. 

За словами шеф-кухаря, щоб перемогти у проєкті, він вибудував справжню стратегію.

- Вирішив: якщо буду грати, то буду грати по-серйозному. Я прорахував, як зробити так, щоб вісім конкретних людей вийшли у фінал. А там уже змагаємося чесно. І ми разом об’єдналися за кулісами в одну коаліцію, - продовжує Євген. - Ця коаліція мала собі спокійно, кайфуючи всіх перемогти. Це була розписана величезна стратегія. Але так сталося, що в перший же день мого товариша, з яким ми подружилися, мали виганяти. І я мав стати або за нього, або за цю сімку людей. І я став за нього, щоб його зберегти. Його зберегли, але всі сказали, що я їх зрадив. Все розсипалося, і всі 15 людей, які були на проєкті, згуртувалися проти мене.

З того моменту я програвав кожен конкурс, кожну гру. У мене два місяці було пекло, коли всі тебе ненавидять, всі на тебе кричать, проклинають. І мені треба було в цьому стресі вижити. А коли дійшов до півфіналу, коли лишилося 6 людей, сказав собі: ну тепер все! І почав перемагати.

У ніч перед фіналом Клопотенко навіть втік з готелю, де проживали учасники, щоб відпрацювати страви. За словами шеф-кухаря, він цілий день лежав і не міг придумати страву, яку готуватиме. То ж поки двоє інших фіналістів дивилися телевізор, Євген відправився до іншого кухара відточувати свою майстерність.

- Я обрав таку страву, яка називається сувід. Це курка, яка приготована у вакуумі при низькій температурі. Приготувати це в умовах кухні, де немає обладнання, неможливо. Але розумів, що можу приготувати цю страву.

Я подумав, що мені треба тікати з табору. Тому зробив все, як у фільмі «Один вдома». Змотав три простирадла, прив’язав до батареї, спустився з другого поверху, викликав друзів, пробіг через ліс, переліз через паркан, це була половина одинадцятої ночі, поїхав у супермаркет, купив усі продукти. Є план А і план Б - що виходить, що не виходить.

Ми поїхали до того кухара додому, пропрацювали усі страви. Ніхто нічого не знав. Розписав усе крок за кроком. Це була 5 година ранку. Розумію, що о 6.30 прийдуть мене гримувати. Прибіг, ліг у ліжко, наче нічого й не було. Навіть не спав. І на шоу я крок за кроком робив свою роботу. Я все прорахував. Але ніхто цього не бачив.

Євген Клопотенко прорахував усі свої кроки у фіналі, хоча про це ніхто не знав. Фото: Instagram.com/klopotenko/

Олена Гребенюк – про «Супермаму»

Олена Гребенюк поділилася, що під час зйомок шоу «Супермама» були настільки неприємні моменти, що вона навіть хотіла розірвати контракт.

- Коли я спілкувалася з мамою, мені ж потрібен був дозвіл мами… Вона не дуже полюбляє, коли йдуть зйомки у нашому домі. І я їй казала: «Мамо, приготуйся до того, що для всіх ти будеш монстром, великою авторитарною людиною». І вона казала: «Ні, ми все зможемо».

Коли йшла зйомка у хаті, ми всі разом їли, що мама приготувала, й були певні події, що я сказала просто в кадр: «Зараз забираю контракт, і ми на цьому закінчуємо. Ще хтось щось скаже - й на цьому все». Я дозволяю тільки тому, що маю певну мотивацію. І це було відносно моєї дитини. Коли йшли зйомки, я вже бачила певні речі, які відбувалися, коли мені нуль поставили… Це все так смішно. Зроби у житті те, що роблю я, і тоді я скажу, що ти крута. Оленка, яка посіла перше місце, я знаю, що вона крута, - розповіла оперна співачка YouTube-проєкту ТСН.ua «Наодинці». 

За словами Гребенюк, психолог-ведучий Дмитро Карпачов неприємними словами намагався викликати у неї певні емоції для кадру.

- Ми разом із психологом повинні були зайти в кадр, - продовжує Олена. - Він на мене дивиться і каже: «А, це ви, так у вас взагалі все жахливо». А я у червоній сукні, посміхаюся, сіла на край стільця і кажу: «Та все прекрасно, дійсно». А він запитує: «Чому ви так посміхаєтеся, я ж кажу такі речі?» Я ж розумію, що йому кажуть «у вухо». Кажу йому: «Розумієте, якщо б ви казали такі речі іншим тоном, іншою мовою, я б сказала - круто. Якщо ви хочете, щоб я зараз заплакала, я заплачу. Якщо ви хочете якусь певну реакцію, у мене тут п'ять камер з різних сторін. Я ж знімаюся дуже багато років. Я буду посміхатися до тих пір, поки не дозволю собі розплакатися. Якщо це буде потрібно. Якщо ні – то ні. Ця програма ще не дійшла до того рівня, щоб я від душі віддала те, що я хочу віддати. Те, що ви мені зараз кажете, взагалі ні в які рамки не лізе». На цьому все скінчилося, він звернув розмову. Коли людина каже, що ви повинні з’їхати від мами, щоб більше заробляти, щоб ви могли когось найняти для мами, щоб їй допомагали… Ну люди добрі! Роки три-чотири тому було дуже важко. «Супермама» вплинула… У мене дитина була в депресії майже рік. Це була жахлива ситуація. Вона лежала, не могла встати, нічого не хотіла. Тому у цієї програми був певний негативний відгук від мене. Зараз дочка - інша дитина.

На думку співачки, кожна мама може вважати себе супермамою, і для цього ніякі шоу не потрібні:

- Хтось, окрім мене з «Супермам», залишився у нашій державі? Ось я «найгірша» мама на світі в розумінні того проєкту. Для мене супермами ті, які залишися у моєму дворі. Ми допомагали одна одній, бо їсти немає чого, бо немає роботи. Оце супермами. А оце все… Колись Джулія Ламберт сказала: «Це все цирк». Отак воно і є. Досвід показує: якщо ти мама, то ти вже супермама.

Олена Гребенюк назвала шоу «Супермама» цирком. Фото: Instagram.com/helengreb/

Теги по теме
Звезды
Источник материала
Поделиться сюжетом