Купуйте лише нові авто: бренди машин, які в жодному разі не варто "брати з рук"
Купуйте лише нові авто: бренди машин, які в жодному разі не варто "брати з рук"

Купуйте лише нові авто: бренди машин, які в жодному разі не варто "брати з рук"

Купівля авто "з рук" може здатися вигідним рішенням, адже воно значно дешевше, ніж нове. Проте, важливо пам'ятати, що вживане авто – це завжди ризик.

Є деякі бренди та моделі авто, які мають проблеми з надійністю, тому їх краще купувати у салоні. GO поділився списком вживаних авто, які, імовірно, змусять вас витратити чимало коштів та сил на їхній ремонт.

Audi Q7

Audi відома своєю динамікою водіння, передовими технологіями, комфортом і розкішним стилем та в цілому має гарну репутацію. Але експерти рекомендують триматися подалі від Q7 2015 року. Ця модель має проблему з запалюванням двигуна, яка загострюється з часом через накопичення нагару в циліндрах.

Крім того, датчик детонації авто постійно ламається.

Dodge Charger

Dodge Charger — це гарні авто, що існують з 1966 року та відомі своєю легендарною продуктивністю та якістю. Але з будь-якого правила є виключення, тому не варто купувати моделі 2006, 2007, 2008, 2011, 2012 і 2014 років, бо є ризики стикнутися з передчасною відмовою двигуна. Крім того, автомобілям не бракує проблем з трансмісією та підвіскою.

Ford Explorer

Завдяки вражаючим характеристикам і доступній ціні Ford Explorer став надзвичайно популярним позашляховиком. Однак моделі 2002-2006 років мають проблеми з трансмісією, кузовом, внутрішніми аксесуарами, колесами, вікнами, лобовим склом, двигуном, гальмами та кондиціонером, тому їх варто уникати.

Kia Sorento

Kia був вперше представлений ​​на американському ринку в 1993 році і відтоді став дуже затребуваним брендом. Однак експерти рекомендують триматися осторонь від Sorento 2004, 2006, 2011, 2012, 2013, 2014 і 2016 років через численні проблеми. У них, наприклад, відмовляв двигун в середньому на позначці 10 000 км та спостерігалися й інші негаразди з подушками безпеки, ременями, освітленням тощо.

Mini Cooper

Завдяки своєму елегантному вигляду Mini Cooper став одним із найпопулярніших маленьких автомобілів на дорозі. Однак не варто економити та купляти вживані моделі з 2006 по 2012 року, бо вони страждають від проблем з двигуном та електричною системою.

Нагадаємо, OBOZ.UA раніше розповідав про новий великий кросовер Opel.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом