Неймовірна історична драма: новий серіал Netflix, який можна подивитися за вихідні
Неймовірна історична драма: новий серіал Netflix, який можна подивитися за вихідні

Неймовірна історична драма: новий серіал Netflix, який можна подивитися за вихідні

Кіно 24 розповість про короткий серіал "Бандити: У пошуках золота". Стрічка з'явилася на Netflix 23 квітня 2024 року і складається з 6 епізодів, тому його можна подужати за ці вихідні.

"Бандити: У пошуках золота": про що серіал

Події серіалу розгортаються у південній Італії ХІХ століття, через два роки після об'єднання італійських провінцій. У центрі сюжету жінка Філомена, яка перебуває у скрутному становищі. Вона втекла від розкішного, але сумного життя у своєму селі на пошуки кращої долі.

Жінка приєднується до групи розбійників. Вона не тільки хоче стати частиною колективу, але й очолити його. Філомена стає справжньою розбійницею і керує наймасштабнішими злочинцями в Італії.

"Бандити: У пошуках золота: дивіться трейлер онлайн

Опис епізодів

  • Епізод 1 – "Карта". У домі Філомени з'являється карта скарбів. Її гучна сварка з чоловіком переходить усі межі. Боривітер укладає угоду з п'ємонтцями.
  • Епізод 2 – "Гвинтівка". Банда Монако погодилась прийняти Філомену, але не всі їй довіряють. Боривітер прямує до в'язниці Міньяно
  • Епізод 3 – "Бик". Філомена хоче довести Боривітеру, що їй можна довіряти. Але вона робить помилку.
  • Епізод 4 – "Із землі зродились". Філомена хоче привести банду до скарбу, але вони опиняються у складній ситуації. У групі підозрюють, що у колективі є зрадник.
  • Епізод 5 – "Наречена, вбивця й божевільна". У групі стається розкол, Боривітер під загрозою, Філомена у розпачі.
  • Епізод 6 – "Колодязь". У Філомени з'являється сміливий план. Битва за золото вже близько.

6-серійна драма високо оцінена критиками. Водночас за деякими думками, серіал романтизує грабіж і злочинницьку діяльність. Високо оцінені також декорації та костюми, що переносять в тогочасну Італію.

Теги по теме
Кино Netflix
Источник материала
Поделиться сюжетом