Потужний нічний удар по енергетиці: де запровадили відключення світла
Потужний нічний удар по енергетиці: де запровадили відключення світла

Потужний нічний удар по енергетиці: де запровадили відключення світла

Піл час ударів РФ сталися пошкодження на об’єктах генерації електроенергії.

Цієї ночі армія РФ атакувала енергетичні об’єкти у трьох областях України. Через мережеві обмеження діють графіки відключень світла у Харківській області та в Кривому Розі на Дніпропетровщині.

Про це повідомили у пресслужбі Міненерго.

Через мережеві обмеження на лініях оператора системи передавання вчора застосовувалися графіки відключень у Харківській області та для промисловості – у Кривому Розі. Обмеження в цих регіонах діють і сьогодні, 27 квітня. В інших регіонах минулої доби споживачі не обмежувалися.

У міністерстві наголошують, що російські війська атакували об’єкти енергетичної інфраструктури у Дніпропетровській, Івано-Франківській, Львівській областях.

"Є пошкодження на об’єктах генерації електроенергії. На одному з об’єктів поранено начальника зміни, енергетик отримав контузію. Також ворог атакував об’єкт газової інфраструктури у західній області", - наголошують у Міненерго. 

Атака на енергооб'єкти 

Міністр енергетики Герман Галущенко повідомив, що вночі 27 квітня РФ вдарила по об'єктах енергетикиу трьох областях України.

Своєю чергою, у ДТЕК уточнили, що РФ масовано атакувала чотири їхні теплоелектростанції.Серйозно пошкоджено обладнання підприємств. Наразі енергетики намагаються ліквідовувати наслідки атаки. 

  • РФ вдарила по Львівській області "Кинджалами": сталися влучання ракет
  • Вночі в Івано-Франківській області сталися вибухи: що відомо
  • РФ масовано атакувала Дніпропетровщину: які наслідки ударів
  • Росіяни вдарили по об’єкті критичної інфраструктури в Івано-Франківській області: фото
Источник материала
Поделиться сюжетом