"Шляхи розійшлися": відома українська акторка прокоментувала зрадницю Байрак
"Шляхи розійшлися": відома українська акторка прокоментувала зрадницю Байрак

"Шляхи розійшлися": відома українська акторка прокоментувала зрадницю Байрак

Українська акторка Анастасія Зюркалова, яка відома за серіалом "Жіноча інтуїція", фільмом "Аврора" та іншими кінороботами, розповіла про ставлення до режисерки-зрадниці Оксани Байрак.

Відомо, що Байрак була хрещеною матір'ю у кіно для Насті. Саме вона розгледіла у ній талант, коли Зюркалова була маленькою дівчинкою. Проте, за словами акторки, їхнє спілкування припинилося багато років тому. 

"Ми не спілкувалися років вже 15-18. Після того, як я востаннє знялася у її роботі "Жіноча інтуїція 2", ми не спілкувалися зовсім. І якісь факти, що ми посварилися або був якийсь скандал, чи конфлікт - такого не було. Просто спілкування припинилося і я думаю, що не було потреби у цьому діалозі", – розповіла  Зюркалова в інтерв'ю журналістці Аліні Доротюк.

А потім додала, що вибір жити в країні-агресорі та підтримувати кривавий режим Кремля - це лише особиста справа Байрак.

"Я не можу щось коментувати про її позицію. По-перше, я не дуже слідкую за її творчістю та її висловлюваннями, але, знову ж таки, це її свідомий вибір", - наголосила акторка. 

Також Зюркалова пояснила причину, через яку співпраця з режисеркою-зрадницею у них припинилася ще до війни. 

"Можливо, я була в перехідному віці. Коли я вже і не дитинка, яку всі звикли бачити, і ще не в тому віці, щоб грати персонажів, які там, наприклад, шукають кохання. Друга причина – вона тоді розлучалася зі своїм чоловіком. І у мене була одна роль у серіалі, який зняв він. І, можливо, це їй якось зачепило, не знаю. Наши шляхи розійшлися".

Нагадаємо, раніше акторка Наталка Денисенко розповіла, що писала Байрак на початку війни.

Источник материала
Поделиться сюжетом