Ситуація дуже важка: командир з 3-ї ОШБр розповів про велику проблему на фронті
Ситуація дуже важка: командир з 3-ї ОШБр розповів про велику проблему на фронті

Ситуація дуже важка: командир з 3-ї ОШБр розповів про велику проблему на фронті

Ситуація на фронті дуже важка, і є велика проблема, яка полягає в нестачі людського ресурсу. Про це сказав командир другого штурмового батальйону 3-ої ОШБр Дмитро Кухарчук.

"Сили оборони України ситуацію стримують, але насправді ситуація дуже важка. Я думаю, що ви самі бачите, як оновлюється карта DeepState, і бачите, яка кількість українських територій просто знищується. Вона знищується разом із цивільними людьми, разом із військовими. Ми стоїмо, але є велика проблема", – наголосив він в ефірі телеканалу "Ми – Україна".

За словами військового, якщо раніше велика проблема полягала в артилерійських снарядах, в системах ближнього і дального ураження, в бронетехніці, то зараз – в людському ресурсі. 

"Дуже сильно сподіваюся, що закон про мобілізацію це змінить, але ще треба почекати, поки він повноцінно вступить у дію, і прийдуть нові люди, які допоможуть нам стримувати наступ противника і йти у контрнаступ", – резюмував Кухарчук.

Війна в Україні: ситуація на фронті

Російські окупанти не полишають спроб захопити Часів Яр Донецької області. Проте наразі ворожих військових у місті немає, наголосив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин. 

Водночас росіяни прорвалися і закріпилися в Очеретиному на Донеччині. Українські захисники вживають заходів, щоб вибити ворога звідти. Там тривають важкі бої. 

Крім того, DeepState повідомляє, що російські війська окупували Бердичі Донецької області.

Источник материала
Поделиться сюжетом