Славу Дьоміна атакували хейтери через інтерв'ю з блогеркою Анною Алхім
Славу Дьоміна атакували хейтери через інтерв'ю з блогеркою Анною Алхім

Славу Дьоміна атакували хейтери через інтерв'ю з блогеркою Анною Алхім

Відомий український журналіст та ведучий Слава Дьомін опинився у центрі скандалу. Причиною стало його інтерв'ю з одіозною блогеркою Анною Алхім, яка прославилася своїми проросійськими висловлюваннями та запереченням російської агресії.

Інтерв'ю, опубліковане на YouTube-каналі "Слава+", стало справжнім подарунком для хейтерів Дьоміна.

Користувачі мережі обрушилися на нього з критикою, звинувачуючи у тому, що він надав майданчик для пропаганди та легітимізації проросійських поглядів.

Головними причинами хейту стали висловлювання Алхім про Путіна. Вона назвала його "найвпливовішим політиком", який "нагинає весь світ". Позиція блогерки з мовного питання також "залучила" хейтерів. Вона заявила, що має право говорити російською мовою, де хоче, і не переходитиме українською. Алхім висловила своє негативне ставлення Алхім до української музики, назвавши "шлаком" половину українських пісень.

Ганна Алхім / Фото з відкритих джерел

Багато коментаторів висловили подив, чому Дьомін вирішив запросити Алхім на інтерв'ю. Вони вважають, що він тим самим продемонстрував підтримку її ідей та поглядів. Інші ж критикують Дьоміна за непрофесіоналізм, оскільки він не зміг поставити Алхім гострих та незручних питань.

В результаті інтерв'ю Дьомін не тільки не досяг бажаного ефекту, а й серйозно зіпсував свою репутацію. Він став мішенню для хейтерів, а його професіоналізм та об'єктивність поставлені під сумнів.

Ім'я Алхім вже давно стало синонімом провокацій та протиріч в українському медіапросторі. Блогерша родом із Дніпропетровської області. Вона скандально прославилася своєю підтримкою Путіна та запереченням російської агресії.

У травні 2022 року Алхім розмістила інформацію про лікарню у Дніпрі з українськими військовими у Instagram. Після цього окупанти завдали удару по медустанові, але ця блогерка не вважала своєю помилкою, звинувативши в трагедії "тупорило стадо" - українських критиків.

У серпні 2023 року вона образливо висловлювалася на адресу мешканців західних областей України, назвавши їх "заводом д*білів" за використання української мови.

Ганна Алхім / Фото з відкритих джерел

У грудні 2023 року Алхім активно рекламувала проросійський пропагандистський серіал "Слово пацана. Кров на асфальті".

Інтерв'ю зі Славою Деміним лише підлило олії у вогонь, викликавши хвилю негативу на адресу як Алхім, так і самого журналіста.

Источник материала
Поделиться сюжетом