Слов'янський НПЗ призупинив роботу після атаки дронами
Слов'янський НПЗ призупинив роботу після атаки дронами

Слов'янський НПЗ призупинив роботу після атаки дронами

Про це навіть написали російські пропагандисти. Директор "Слов'янськ ЕКО" Едуард Труднєв пояснив росЗМІ причини, пише 24 Канал.

Що кажуть в Росії про призупинення роботи Слов'янського НПЗ

НПЗ частково припинив роботу, 10 безпілотників минулої ночі атакували нафтопереробний завод. Вони потрапили, зокрема, в установки з перероблювання нафти,
– заявив Труднєв.

За його словами, наразі на території заводу збирають уламки. Директор заявив, що оцінювати збитки ще рано, бо можливі приховані ушкодження.

За попередніми даними росіян, на Слов'янському НПЗ пошкоджені:

  • резервуарний парк,
  • ректифікаційна колона.

Що відомо про атаку безпілотників по Краснодарському краї Росії

  • Джерела 24 Каналу повідомили, що СБУ атакувала Слов'янський та Ільський нафтопереробні заводи та військовий аеродром "Кущевська" у Краснодарському краї.
  • У міноборони Росії заявили про нібито 66 збитих дронів та два – над Кримом. Вдосвіта 27 квітня губернатор Краснодарського краю Веніамін Кондратьєв розповів, що вони нібито "подавили" понад 10 безпілотників у Слов'янському, Сіверському та Кущівському районах. Проте запевнив, що, мовляв, постраждалих і серйозних пошкоджень немає.
  • Очільник Слов'янського району Роман Синяговский говорив, що на нафтопереробному підприємстві "Слов'янськ-ЕКО" спалахнула пожежа та зазнала пошкоджень ректифікаційна колона. Де розташовані атаковані нафтопереробні заводи – дивіться тут.
Источник материала
Поделиться сюжетом