20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Голові Броварської РДА повідомили про підозру через наїзд на пішоходів
Голові Броварської РДА повідомили про підозру через наїзд на пішоходів

Голові Броварської РДА повідомили про підозру через наїзд на пішоходів

Голові Броварської РДА Володимиру Майбоженку, який наїхав на чотирьох людей у нетверезому стані, повідомили про підозру. Про це повідомила Київська обласна прокуратура.

- Посадовцю РДА Київщини повідомлено про підозру за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані сп’яніння (ч. 2 ст. 286-1 КК України), - сказано в телеграм-каналі відомства.

До Шевченківського районного суду Києва скерували клопотання про обрання Майбоженку запобіжного заходу у вигляді безальтернативного тримання під вартою.

Голова Київської ОДА Руслан Кравченко написав у фейсбуці, що четверо осіб перебувають у Броварській лікарні інтенсивного лікування. Двоє чоловіків у тяжкому стані. У обох – множинні переломи й забої, а також струс і закриті черепно-мозкові травми.

Дівчинка 2,5 роки і її 32-річна мама мають травми середнього ступеня тяжкості. У дитини перелом плеча, рана носа і підшкірна гематома потиличної ділянки голови, у її мами - струс, переломи й травма грудної клітини.

  • 26 квітня в Броварах голова РДА, перебуваючи за кермом автомобіля, проїхав перехрестя на червоний сигнал світлофора, виїхав на узбіччя та наїхав на пішоходів. Тестування приладом Drager показало у чиновника вміст алкоголю 2.31 проміле. 
  • Володимиру Майбоженку 59 років, він обійняв посаду голови Броварської РДА 28 листопада 2022 року. У 2006-2010 роках Майбоженко був головою Київської обласної ради. У 2015-2019 роки — першим заступником голови Київської обласної ради.
Теги по теме
ДТП
Источник материала
Поделиться сюжетом