У Путіна знову обурилися, що Україна виключає будь-які переговори
У Путіна знову обурилися, що Україна виключає будь-які переговори

У Путіна знову обурилися, що Україна виключає будь-які переговори

Путінський прессекретар Дмитро Пєсков поскаржився, що Україна відкидає будь-які переговори з країною-терористом Росією. Речник кремлівського диктатора заявив, що Захід нібито "заборонив" Україні вести переговори з РФ.

Також він додав, що позиція Путіна щодо переговорів з Україною "добре відома". Про це Пєсков заявив у коментарі російським пропагандистським ЗМІ.

Спікер диктатора поскаржився, що зараз жодних передумов для переговорів немає, тому що Україна виключає будь-які переговори з Москвою. Крім того, Пєсков заявив, що через це Росія продовжуватиме війну проти України.

Більше того, путінський прессекретар видав, що у відсутності діалогу між Києвом та Москвою нібито винна Велика Британія. За його словами, Лондон нібито натиснув на Україну та заборонив вести переговори з країною-агресором.

"Всім добре відомо, що документ був фактично парафований. І всім також добре відомо зі слів учасника цих переговорів з українського боку, що саме спричинило відмову українців далі їх продовжити і фіналізувати роботу над документом. Це був прямий тиск з боку Лондона", – заявив Пєсков.

Нагадаємо, у квітні 2022 року країна-агресор Росія погоджувалась відійти в Україні до ліній розмежування 2021 року, тобто залишивши за собою лише частину Донбасу та весь Крим. Саме так сказано у тексті мирного договору, узгодженому під час переговорів між Україною та РФ у Стамбулі.

Нещодавно у ЗМІ з'явилася інформація, що Туреччина ініціює свій проект договору між Україною та Росією, який включає заморожування війни на нинішній лінії фронту та позаблоковий статус України до 2040 року. В Офісі президента заявили, що це дезінформація Росії.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом