За міністра Сольського внесли 75 мільйонів гривень застави
За міністра Сольського внесли 75 мільйонів гривень застави

За міністра Сольського внесли 75 мільйонів гривень застави

За міністра сільського господарства і продовольства Миколу Сольського внесли заставу понад 75 мільйонів гривень. Про це повідомив адвокат чиновника у коментарі "Суспільного".

Тепер Сольський зобов'язаний прибувати на вимогу до детектива НАБУ, слідчого чи суду, не виїжджати з Києва, не спілкуватися зі свідками у справі, здати на зберігання паспорт та інші документи, носити електронний браслет. Міністрові також заборонили спілкуватися зі своїм заступником.

25 квітня Сольський написав заяву про відставку з посади міністра агрополітики. Проте Верховна Рада ще не задовольнила відставку, і формально він залишається очільником міністерства.

  • 23 квітня Національне антикорупційне бюро оголосило Сольському підозру у незаконному заволодінні державною землею вартістю 291 млн гривень і в спробі заволодіти іншою земельною ділянкою на 191 млн гривень.
  • За словами самого Сольського, мова йде про період з 2017-го по 2018 рік, коли він займався адвокатською діяльністю. Також Сольський розповів, що йдеться про суперечку між держпідприємствами та фізичними особами, яким передали землі на законних підставах.

Теги по теме
Коррупция
Источник материала
Поделиться сюжетом