Загроза ракетної атаки: росіяни запустили по Україні ракети з Ту-95
Загроза ракетної атаки: росіяни запустили по Україні ракети з Ту-95

Загроза ракетної атаки: росіяни запустили по Україні ракети з Ту-95

Традиційно терористи запустили крилаті ракети з Ту-95

Російські терористи вчергове атакують Україну ракетами. Близько 03:30 – 04:00 27 квітня терористи запустили крилаті ракети Х-101/555 з бортів стратегічної авіації Ту-95; попередньо, пуски відбувалися з району Каспію.

За даними моніторингових каналів, протягом години очікується вхід крилатих ракет терористів у повітряний простір України. По регіонах оголошено повітряну тривогу у зв'язку з загрозою ракетного теракту.

04:10 Один з Ту-95МС запустив ракету значно раніше з району Енгельсу. Зараз вона літає регіонами України – вочевидь, терористи намагаються виявити протиповітряну оборону.

Повідомляється, що окрім Ту-95, терористи підняли у повітря Ту-22М3, які несуть ракети Х-22/Х-32. Вочевидь, одного збитого Ту-22 росіянам було мало, хочуть ще.

(оновлюється)

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що в Україні ввечері 26 квітня оголосили ракетну тривогу через атаку російських терористів на Україну. Повідомлялося про кілька крилатих ракет у повітряному просторі країни. Також терористи запускали ракети "Кинжал" по західним регіонам.

Окрім цього, російські терористи після опівночі 27 квітня обстріляли Харків балістичними ракетами невстановленого типу. Обстріл вели з території тимчасово контрольованої російським терористичним режимом Бєлгородської області.

Теги по теме
Россия война
Источник материала
Поделиться сюжетом