13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Боїться атак БПЛА: Росія масово скасовує «ходу з дідами» до 9 травня
Боїться атак БПЛА: Росія масово скасовує «ходу з дідами» до 9 травня

Боїться атак БПЛА: Росія масово скасовує «ходу з дідами» до 9 травня

Російська влада вирішила "перестрахуватися" і скасувала головні події, приурочені пропагандистському Дню Перемоги 9 травня.

Як повідомляє британська розвідка, Кремль пішов на запобіжні заходи у звʼязку зі страхом застосування Україною безпілотників цього дня.

Це вже другий рік поспіль, коли Росія скасовує, наприклад, пропагандистську ходу "Безсмертний полк". Цьогоріч росіянам дозволили хіба що розвішувати портрети російських ветеранів Другої світової на автомобілях та у громадських місцях.

У 5 областях Росії скасовано паради - Брянська, Псковська, Бєлгородська, Рязанська та Курська.

Події скасовують, зокрема, з міркувань безпеки. Однак британська розвідка також зауважує, що 7 травня відбудеться чергова "інавгурація" Путіна. Такі кроки могли мінімізувати наслідки можливих "інцидентів", повʼязаних з невдоволенням суспільства "результатами" президентських "виборів" у Росії.

Удари по Росії

Росію не вперше "трясе" від вибухів, найбільше "дістається" прикордонним регіонам, звідки відбуваються пуски ракет у бік материкової України.

Українські спецслужби не приховують, що часто завдають ударів дронами по обʼєктах ВПК росіян, зокрема полігонах, аеродромах та заводах. Цей список поповнився критичною інфраструктурою РФ, яка обслуговує сили загарбників.

Тепер, за словами голови ГУР Кирила Буданова, російське цивільне населення, нарешті, "бачить реальну картину війни".

"Вони бачать палаючі нафтобази, зруйновані будівлі заводів і фабрик... Це все йде на користь", - зазначив він.

Вас також можуть зацікавити новини:

Источник материала
Поделиться сюжетом