12 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Має вигляд вдвічі молодшої: жінка у 60 років виграла конкурс краси в Аргентині
Має вигляд вдвічі молодшої: жінка у 60 років виграла конкурс краси в Аргентині

Має вигляд вдвічі молодшої: жінка у 60 років виграла конкурс краси в Аргентині

Александра має дуже гарну зовнішність, тому коли вона розкрила свій вік, то всі були шоковані. Виявляється, що жінці нещодавно виповнилося 60 років.

Виграла конкурс краси у 60 років

В Буенос-Айрес 21 квітня відбувся конкурс краси, на якому перемогу здобула 60-річна юристка й журналістка Александра Маріса Родрігес. Після перемоги вона стала справжньою зіркою латиноамериканських соцмереж, адже жінка здивувала всіх своїм молодим виглядом.

Нині Александра не збирається зупинятися й вже пройшла відбір на конкурс краси "Міс Аргентина", а в майбутньому мріє потрапити й на "Міс Всесвіт".

60-річна жінка виграла конкурс краси: дивіться фото

Зовнішність Александри зачарувала чи не всю Аргентину, тому її відразу почали розпитувати, як їй вдалося зберегти такий неймовірний вигляд. Натомість 60-річна жінка розповіла, що тренується тричі на тиждень, практикує періодичне голодування, намагається дотримуватись здорового харчування, а також використовує якісні креми для шкіри.

Пишаюсь тим, що виграла титул "Міс Буенос-Айрес 2024". Хочу показати всім жінкам, що краса не має віку і що ми можемо долати бар'єри. Багато тренувалась, працювала над своєю впевненістю та вдосконалювала навички, щоб показати – можливості жінок не мають меж,
– заявила переможниця конкурсу краси.

Жінка пройшла відбір на "Міс Аргентина": дивіться фото

Конкурс краси "Міс Аргентина" проходитиме 25 травня. Александра вже готується до нього й налаштована рішуче – жінка дуже хоче перемогти, щоб довести, що вік – це лише цифра.

Источник материала
Поделиться сюжетом