13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"На першому місці кар'єра": Маша Кондратенко відповіла, чи вільне її серце
"На першому місці кар'єра": Маша Кондратенко відповіла, чи вільне її серце

"На першому місці кар'єра": Маша Кондратенко відповіла, чи вільне її серце

Відома українська співачка Маша Кондратенко розкрила подробиці свого особистого життя. Артистка зізналася, що наразі її серце зайняте.

Маша Кондратенко розповіла, що перебуває у стосунках. Однак співачка не приховує, що кар'єра у неї на першому місці. Виконавиця поділилася, що навіть продюсери її просили не зустрічатися з чоловіками.

"Завжди мені всі продюсери, з якими я співпрацювала, казали: "Маша, ти не будеш ні з ким зустрічатись, тобі воно не треба". Це не прямо було, знаєте, в рабстві, ні. Тобто, це не було прописано, в будь-якому випадку на першому місці кар'єра", - зазначила Кондратенко.

Маша наголосила, що для неї неабияк важливо, щоб бойфренд з розумінням ставився до її кар'єри та робочих поїздок. За її словами, ці моменти потрібно узгоджувати ще на початку стосунків.

"Якби хлопець мені спочатку казав: "Ти дуже багато часу приділяєш своїй кар'єрі, а як же ж я?". Якщо вже спочатку в нас якісь такі штуки починаються, то далі буде тільки гірше. Тобі треба обирати партнера, який поважає твою діяльність", - зауважила співачка.

Проте особу свого коханого зірка розкривати не стала. Кондратенко каже, що всі стосунки, які вона афішувала, потім швидко закінчувалася. Тепер вона вирішила особисте залишити лише для себе:

Я просто пам'ятаю, виставила фотографію і все: "Маша Кондратентко зустрічається з футболістом". Написали нещодавно статтю: "Всі пісні Маші Кондратенко про футболіста, з яким вона зустрічалася в 2019 році". Коли я щось показувала в мене всі стосунки дуже швидко закінчувалися.

Нагадаємо, раніше Маша Кондратенко здивувала результатом схуднення.

Теги по теме
певица
Источник материала
Поделиться сюжетом