Співачка Міка Ньютон показала, який вигляд мала до своєї популярності
Співачка Міка Ньютон показала, який вигляд мала до своєї популярності

Співачка Міка Ньютон показала, який вигляд мала до своєї популярності

Популярна українська співачка Оксана Грицай, більш відома як Міка Ньютон, поділилася архівним фото. Артистка показала, який вигляд мала майже 30 років тому.

На своїй сторінці в Instagram Міка Ньютон опублікувала світлину з дитинства. За словами виконавиці, цьому знімку вже 27 років. На фото видно, що співачка ще зовсім юна. Вона одягнена у святкову білу сукню, а в руках тримає маленьку м'яку іграшку.

Помітно, що тоді знаменитість ще не була білявкою, природний колір її волосся - чорний. На момент створення світлини Ньютон було всього 11 років, тому вона майже не схожа на себе сучасну.

У підписі до фото Міка написала, що у 1997 році вже була учасницею одного з пісенних конкурсів. Кадр зробили під час шоу.

"Маленька Міка Ньютон на співочому конкурсі, 1997 рік", - написала знаменитість.

Що відомо про Міку Ньютон

Музичка кар'єра Міки Ньютон почала стрімко розвиватися ще з дитинства. Співачка на сцені з 1995 року. У 2011 році виконавиця представила Україну на пісенному конкурсі "Євробачення". Тоді вона виборола четверте місце.

Справжню популярність їй принесли хіти "В плену", "Белые лошади", а також саундтрек до російського серіалу "Кадетство", який вийшов у 2006 році.

Одразу після "Євробачення" вона емігрувала до Каліфорнії, де познайомилася зі своїм чоловіком. Співачка досі проживає у США, але приїздить в Україну, аби навідати рідних.

Варто вказати, що Міка Ньютон активно висловлює свою позицію щодо війни в України. На початку повномасштабного російського вторгнення вона засудила диктатуру Кремля і заявила, що підтримує Україну у боротьбі з РФ.

Нагадаємо, раніше Міка Ньютон розповіла про поїздку до Львова. Співачка була змушена спускатися в укриття.

Теги по теме
певица
Источник материала
Поделиться сюжетом