13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Нові деталі: у поліції прокоментували падіння акробатів в Запорізькому цирку
Нові деталі: у поліції прокоментували падіння акробатів в Запорізькому цирку

Нові деталі: у поліції прокоментували падіння акробатів в Запорізькому цирку

У Запорізькому цирку під час вистави зірвалися і впали з висоти двоє  акробатів. Відео поширили у місцевих соцмережах, повідомляла Варта 1

Зараз у поліції з’ясовують обставини та причини події.

Як інформують у прес-службі поліції Запорізької області, ситуація сталася під час виконання гімнастичного номеру. Окрім того в поліції оприлюднили нові деталі — обоє артистів - неповнолітні.

«Двоє гімнастів – 15-річний хлопець та 12-річна дівчина - зірвалися з 3-метрової висоти та впали на арену. Внаслідок падіння діти травмувалися», - йдеться у дописі

Так, 27 квітня до чергової частини відділу №1 (Вознесенівський) Запорізького райуправління поліції надійшло повідомлення про те, що до реанімаційного відділення Запорізької обласної дитячої лікарні доставлено двох неповнолітніх.

Попередньо поліцейські з’ясували, що близько 18:00 під час вистави в міському цирку виконавці гімнастичного номеру програми не втримались на канаті та зірвались з 3-метрової висоти.

“Через падіння обоє отримали травми різного ступеню тяжкості. Наразі діти перебувають у лікарні, загрози їхньому життю немає”, - додали в поліції.

Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 271 (Порушення вимог законодавства про охорону праці) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.



varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Источник материала
Поделиться сюжетом