12 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Постраждав навчальний заклад і критичний об'єкт: які наслідки обстрілу Херсонщини окупантами
Постраждав навчальний заклад і критичний об'єкт: які наслідки обстрілу Херсонщини окупантами

Постраждав навчальний заклад і критичний об'єкт: які наслідки обстрілу Херсонщини окупантами

Крім того, внаслідок російської атаки також є травмовані. Постраждав від російського обстрілу також і Херсон.

Окупанти впродовж доби обстрілювали Херсонську область

Очільник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін зазначив, що минулої доби противник обстріляв низку населених пунктів області.

Серед них були: Кізомис, Дніпровське, Янтарне, Михайлівка, Станіслав, Новокаїри, Козацьке, Берислав, Гаврилівка, Берегове, Токарівка, Новоберислав, Костирка, Придніпровське, Велетенське, Антонівка, Інженерне, Садове, Молодіжне.

Також ворог опівдні вдарив ракетою по Херсону, а сьогодні на світанку завдав авіаційний удар КАБами по Бериславському і Херсонському районах,
– зазначив посадовець.

Прокудін також наголосив, що російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено 2 багатоповерхівки та 8 приватних будинків.

"Були зафіксовані влучання у вищий навчальний заклад, об'єкт критичної інфраструктури, сільгосппідприємство, господарські будівлі, гараж та приватні автомобілі", – написав він.

Також відомо, що через російську агресію 3 людини зазнали поранень.

Росіяни також обстріляли Херсон

Очільник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко зазначив, що минулої доби російські окупаційні війська завдали по Херсону ракетного удару із застосуванням 1 ракети.

Внаслідок цього пошкоджені 2 будівлі – заклад освіти й багатоповерховий будинок,
– підкреслив Мрочко.

Він також наголосив, що за минулу добу у Херсонській міській територіальній громаді поранених внаслідок російського обстрілу немає.

Вночі противник також здійснив обстріл дронами

  • У Генштабі ЗСУ повідомили, що в ніч на 28 квітня противник атакував Україну 4 "Шахедами" і 5 дронами невстановленого типу. Українські сили протиповітряної оборони успішно перехопили та збили всі 4 ударні безпілотники "Шахед", а також 1 безпілотний літальний апарат невідомого типу.
  • У Нікополі внаслідок обстрілу ворога загорілася приватна будівля. На щастя, надзвичайники швидко відреагували та змогли загасити полум’я. Крім того, в результаті події обійшлося без жертв і постраждалих.
  • У Миколаєві повідомляється, що окупанти втрапили в готель, де під час обстрілу перебували гості. На щастя, обійшлося без жертв.
Источник материала
Поделиться сюжетом