12 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Прикордонники витягнули з Тиси тіла двох чоловіків
Прикордонники витягнули з Тиси тіла двох чоловіків

Прикордонники витягнули з Тиси тіла двох чоловіків

Прикордонники повідомили, що тіла помітили ввечері 27 квітня. Витягнути їх змогли тільки вранці 28 квітня.

Що відомо про знайдені тіла чоловіків у Тисі

У Держприкордонслужбі повідомили, що тіла потопельників прикордонники виявили тоді, коли патрулювали українсько-румунський кордон.

До місця події викликали рятувальників ДСНС та співробітників Нацполіції. Через високі пороги та сильну течію дістати тіла з води вдалося лише на ранок. Наразі особи загиблих встановлюються,
– заявили прикордонники.

Прикордонники виявили тіла двох чоловіків

(Важливо! Не варто дивитись надто чутливим людям)

У Держприкордонслужбі повідомили, що від початку повномасштабного вторгнення це вже 24 випадок загибелі чоловіків, які намагались перетнути Тису.

"Застерігаємо утриматися від подібних "мандрівок", адже це може бути небезпечним для вашого життя", – закликали прикордонники.

Останні подібні новини

  • Речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко розповів, що на одному з пунктів пропуску на Закарпатті 17 квітня чоловік вирвався від прикордонників та втік в Угорщину. Він намагався перетнути кордон законно 16 квітня, проте прикордонники його не пропустили. Вже наступного дня він скористався інфраструктурою пункту пропуску, дістався до виходу з КПП, вирвався від українського прикордонника та втік в Угорщину.
  • 26 квітня прикордонники виявили чоловіків, які перепливли річку з Польщі до України. Вони переплили Західний Буг через відсутність роботи в Німеччині. Далі їхню долю вирішуватиме суд.
  • Прикордонники також розповідали, що тільки у 2023 році українські прикордонники вилучили понад 3 300 підроблених документів для виїзду за межі України.
Источник материала
Поделиться сюжетом