12 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Серіали для жінок: добірка Нетфлікс, що допоможе пережити труднощі
Серіали для жінок: добірка Нетфлікс, що допоможе пережити труднощі

Серіали для жінок: добірка Нетфлікс, що допоможе пережити труднощі

Буває в житті настає період, коли головним девізом на кожен день стає триматися і чекати, доки настане найкраще життя.

Буває, цей період затягується, поглинаючи добрі емоції, надію та віру у себе.

Щоб пережити погані часи, недостатньо просто дивитися серіали для жінок. Але ця добірка на Нетфліксі нагадає, що все може бути добре. Або принаймні, що життя більшості людей далеке від норми. І це нормально.

Найкращі серіали Netflix для жінок

Джинні та Джорджія

Не потрібно чекати, поки з вами трапиться панічна атака. Краще взяти себе в руки та напасти першою. Такого правила дотримується 30-річна Джорджія, яка намагається збудувати ідеальне життя для себе та дітей. Не озираючись на своє минуле, яке краще обговорювати лише з добрим адвокатом.

Відмінний серіал про те, як справлятися з труднощами, переконувати себе, що все чудово, добре виглядати і мати в запасі мільйон ідей на кшталт того, як з декількох лимонів приготувати лимонад, пиріг лимонний, лимонне безе та чудовий лимонний джем.

Адже як каже Джорджія, непідготовлена жінка приречена на невдачу. І з цим важко не погодитись.

Зараз на платформі Нетфлікс представлено 2 сезону серіалу. До кінця 2024 року планується вихід 3 епізоди. Також є інформація, що історію Джорджії продовжать і на 4 сезон.

Емілі в Парижі

Просто уявіть: сонячний та свіжий ранок у Парижі. Ви вийшли на пробіжку вздовж Сени, щоб упорядкувати думки перед новим робочим днем. Потім на вас чекав душ, прекрасне вбрання і похід в офіс. А ще круасани, вино, ділові обіди, що перетікають у вечері. Завдання довелося вирішувати складні, але все вийшло просто ідеальним.

А наступного дня історія повторилася. І за день – теж.

Історія Емілі – про те, як не буває. Але вона дарує стільки натхнення, що її однозначно варто дивитись.

Три сезони серіалу вже доступні для перегляду. Четвертий епізод заплановано на 2025 рік.

Бріджертони

Коли в голові накопичується занадто багато думок, тривог і недороблених справ, немає нічого кращого, ніж змусити себе перейти. Бріджертони – це спокійний та святковий серіал. Він дасть відчуття легкості, навіть на екрані.

А ще вас точно порадують вишукані костюми, аристократичні манери, романтика, інтриги та зухвалий підхід, з яким творці серіалу підійшли до опису життя британського суспільства початку 19 століття.

16 травня 2024 року на Нетфліксі заплановано вихід першої частини третього сезону Бріджертонів. Реліз другої частини відбудеться 13 червня.

Корона

Складно сказати про емоції, які викликає цей серіал. Крім історичного підґрунтя — життя британської королівської родини — глядачам тут підносять життєву мудрість, немов вигравірувану на короні монархів. Бути сильним та відданим. Вміти зрозуміти що важливо у довгостроковій перспективі, а що лише забаганка сьогоднішнього дня. Тримати в думці свою мету, але бути готовим принести її в жертву заради досягнення іншої, більш важливої. Робити вибір та нести відповідальність. Не робити дурниць. Бути гідним.

Така мудрість часом вимагає більше, ніж обіцяє натомість. Примушує діяти жорстко, підкорятися правилам, багато чого терпіти. А це так актуально для наших днів.

Серіал Корона включає 6 сезонів. Усі вони вже доступні на майданчику. Продовжувати серіал на 7 сезон автори не планують.

Серіали про великі гроші

Кращі серіали Netflix, які варто подивитися

Источник материала
Поделиться сюжетом