У Криму лунали вибухи: окупанти бідкаються про удар по підрозділу ППО
У Криму лунали вибухи: окупанти бідкаються про удар по підрозділу ППО

У Криму лунали вибухи: окупанти бідкаються про удар по підрозділу ППО

Місцеві телеграм-канали пишуть, що вночі проти 28 квітня у Криму лунали вибухи. Мовиться про понад десять вибухів близько у Раздольненському районі, що межує з Джанкойським на півночі Криму, передає 24 Канал.

Ціллю могла бути ППО

Вибухи були доволі потужними, місцеві розповіли телеграм-каналам, що у них тряслися вікна. Також повідомляли про звуки вибухів у Джанкої та Джанкойському районі.

Російська влада не коментувала повідомлення. Українська сторона теж поки утримується від коментарів.

Пишуть про застосування ATACMS

Російські ЗМІ повідомляють, що вночі противник атакував підрозділи ППО на мисі Тарханкут ракетами ATACMS, попередньо з касетною бойовою частиною.

Цікаво, що росіяни попередили про те, що обстріли можуть посилитись.

У Криму чули кілька вибухів 19 квітня

  • Ранок 19 квітня в тимчасово окупованому Криму розпочався "тривожно". Там, за словами місцевих, близько п'ятої ранку пролунала серія вибухів. Очевидці повідомляють, що на півострові було чути 5 вибухів.
  • Також у деяких районах Севастополя короткий час було чути повітряну тривогу, проте її швидко вимкнули. Близько 5:12 – 5:15 вибухи також було чути в Червоногвардійському.
  • Окупаційна "влада" півострова відреагувала на інформацію про вибухи в Криму. Там, як завжди, наголосили, що це робота протиповітряної оборони.
Теги по теме
Оккупация Крыма
Источник материала
Поделиться сюжетом