Війна в Україні триватиме до виборів у США, - Боррель
Війна в Україні триватиме до виборів у США, - Боррель

Війна в Україні триватиме до виборів у США, - Боррель

Війна в Україні триватиме до завершення виборів у Сполучених Штатах Америки. Про це на Всесвітньому економічному форумі в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) заявив верховний представник Європейського Союзу із закордонних справ Жозеп Боррель, повідомляє breakingthenews.net.

За словами дипломата, він не очікує швидкого завершення конфлікту в Україні, оскільки правитель Росії Володимир Путін може відкласти будь-яке рішення "принаймні до президентських виборів у Сполучених Штатах цієї осені".

"Тим часом нам потрібно підтримати народ України. Ми зобов’язалися підтримувати Україну, коли почалася війна, ми маємо продовжувати підтримувати Україну, поки українці не зможуть чинити опір і поки Путін не вирішить зупинити цю війну", – підкреслив Боррель.

Вибори президента США-2024 - останні новини

Президент США Джо Байден заявив, що планує провести дебати з екс-главою Білого дому, його нинішнім конкурентом Дональдом Трампом. Раніше Байден не погоджувався на участь у дебатах із Трампом, заявивлявши, що це залежатиме від поведінки колишнього президента.

Також УНІАН повідомляв, що Байден збільшує відрив від Трампа в останньому опитуванні. За чинного президента готові проголосувати 41% респондентів. Таким чином, Байден на 4% випередив колишнього американського лідера.

  • Трамп "ненавидить Україну": недоброзичливе ставлення має глибоке коріння, – Politico
  • Кемерон, схоже, не зміг переконати Трампа проштовхнути допомогу Україні, – The Guardian
  • "Трамп уміє підвести риску": дипломат висловився про завершення війни в Україні за один день
Теги по теме
Евросоюз
Источник материала
Поделиться сюжетом