12 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Втратили одного з кращих": у боротьбі за Україну загинув боєць бригади "Буревій" Ігор Черноусов
"Втратили одного з кращих": у боротьбі за Україну загинув боєць бригади "Буревій" Ігор Черноусов

"Втратили одного з кращих": у боротьбі за Україну загинув боєць бригади "Буревій" Ігор Черноусов

Трагічну звістку повідомив штаб-сержант третього батальону Президентської бригади Віталій Ремінний. За його словами, "Торнадо" був одним з кращих.

Не лише воїн, але й друг

Його мужність і рішучість були прикладом для інших військових.

Ми втратили одного з наших кращих. Ігор "Торнадо" Черноусов, наш товариш, друг і незамінний воїн, загинув у боротьбі за незалежність та територіальну цілісність України. Ця трагедія доторкнулася нашої сім'ї, 3 батальйону бригади "Буревій", аж до самого серця,
– написав Ремінний.

Він додав, що Ігор Черноусов був не лише відмінним воїном, але й вірним другом, завжди готовим допомогти й підтримати в будь-якій ситуації.

Ця втрата не зламає нас, а тільки зміцнить нашу рішучість і стійкість. Ми ніколи не забудемо Ігоря і завжди будемо пам'ятати його як справжнього героя, який віддав своє життя за нашу країну, за її незалежність і захист,
– наголосив побратим загиблого.

Вони віддали життя за Україну

  • На війні, захищаючи Україну від російських загарбників, загинув журналіст, військовослужбовець ЗСУ, бойовий медик стрілецького батальйону Андрій Топчій. Свій останній бій захисник прийняв поблизу села Роботине 20 квітня. Чоловіку навіки лишилося 38 років.
  • На фронті загинув міський голова Лебедина Олександр Бакликов. Він вирушив на війну у вересні 2023 року. Перед від'їздом на фронт він заявив, що колишніх десантників не буває і йому неймовірно боляче ховати дітей.
  • Також стало відомо, що на війні загинула військова та журналістка Алла Пушкарчук, з позивним "Рута". Дівчина пішла на війну ще у 2014 після того, як відбулася Революція Гідності. Життя дівчини обірвалося внаслідок ворожого обстрілу. Загинула "Рута" 25 квітня на руках у коханого.
  • Під час виконання бойового завдання загинув головний сержант 13-ї бригади Національної гвардії України "Хартія" Олександр Ющенко. У бригаді назвали загибель сержанта непоправною втратою для всієї військової родини.
Источник материала
Поделиться сюжетом