«Змагаюся з шестирічною дитиною»: Байден пожартував про Трампа
«Змагаюся з шестирічною дитиною»: Байден пожартував про Трампа

«Змагаюся з шестирічною дитиною»: Байден пожартував про Трампа

Президент США Джо Байден під час вечері із кореспондентами ЗМІ у Білому домі кілька разів пожартував про свого майбутнього конкурента на наступних президентських виборах Дональда Трампа. Про це пише MSNBC.

«Звичайно, вік є проблемою. Я дорослий чоловік, і я змагаюсь із шестирічною дитиною», – сказав, Байден, зокрема пожартувавши про свій вік.

Він також згадав судовий процес над Трампом і назвав його «штормовою погодою», натякаючи на справу про виплату грошей порноакторці Стормі Деніелс за мовчання про сексуальний зв’язок з експрезидентом.

Після цього промова президент США стала серйознішою. Він наголосив на важливості преси та значенні цьогорічних президентських виборів.

«Я щиро прошу вас не ставати на чийсь бік. Я прошу вас усвідомити серйозність моменту», – сказав Байден представникам ЗМІ.

Раніше президент США Джо Байден пожартував про вік і психічний стан свого опонента на майбутніх президентських виборах Дональда Трампа.

«Я буду дебатувати. Я не знаю, коли, але я буду радий з ним (з Трампом – ред.) дебатувати», – сказав він в інтерв'ю телеведучому Говарду Стерну.

Як повідомлялося, експрезидент США Дональд Трамп має перевагу над чинним президентом Джо Байденом у передвиборчій гонці. Про це свідчать результати опитування CNN, опубліковані в неділю, 28 квітня.

Зазначається, що 49% зареєстрованих виборців підтримують Трампа. Такі ж результати були і в попередньому січневому опитуванні. Водночас підтримка Байдена становить 43%, тоді як у січні було 45%.

Источник материала
Поделиться сюжетом