3 захопливих турецьких серіали про школу і кохання
3 захопливих турецьких серіали про школу і кохання

3 захопливих турецьких серіали про школу і кохання

Кіно 24 підготувало для вас серіали про кохання, яке зароджується в шкільні роки. Обирайте той, який найбільше вам припаде до душі та приготуйтеся до вельми цікавих сюжетів.

"В очікуванні сонця"

Це надзвичайно яскрава історія складних відносин. У серіалі розповідається про пару Зейнеп та хлопця Керема. Вона з провінції - приїхала з матір'ю щоб здобути освіту в найкращому коледжі Стамбула. Він – еліта Стамбула, син власників коледжу, головний у всьому. Якось їх характери зіткнулися й у результаті виникло почуття, яке неможливо подолати. Чим же це все обернеться для їх обох

"В очікуванні сонця": дивіться онлайн трейлер серіалу

"Любов для початківців"

Стамбул, 1998 рік. Керем, Сінан, Осман та Еда опиняються на межі виключення через потворну поведінку, а директор школи та більшість вчителів рішуче налаштовані позбутися проблемних підлітків. Єдиним захисником друзів стає молода вчителька на ім'я Бурку, якій у результаті вдається відстояти їхнє право продовжити навчання у школі. Ось тільки її швидкий переїзд до іншого міста може залишити школярів без захисту, тому вони вигадують хитрий план, щоб вчителька передумала залишати Стамбул. У своєму прагненні реалізувати складну витівку підлітки починають усвідомлювати важливість справжньої дружби, закохуються, стикаються з типовими для школярів труднощами та готуються до дорослого життя.

"Любов для початківців": дивіться онлайн трейлер серіалу

"Життя іноді солодке"

Картина про вчительку ідеалістку Хайят, і про проблеми, з якими вона зіткнеться в школі... Про життя, яке вона веде разом із сестрою Гезде. Що тільки не звалюється на голову вчительки Хайят через принципи яких вона дотримується. Проблеми не відпускають вчительку Хайят і після того, як вона йде з приватної школи до ліцею Анадолу. Хайят і Гезде, які приєдналися до ліцею в Анадолу, серед незвичайних вчителів і неслухняних, але милих учнів, змінять деякі правила. У цій школі буде чимало веселих та хвилюючих епізодів.

"Життя іноді солодке": дивіться онлайн трейлер серіалу

Источник материала
Поделиться сюжетом