4 весільних фільми, які варті уваги
4 весільних фільми, які варті уваги

4 весільних фільми, які варті уваги

Кіно 24 підготувало 4 весільних фільми, які точно припадуть вам до душі. Тож, влаштовуйтеся зручніше, збирайте друзів і насолоджуйтеся переглядом цих популярних кінострічкок.

"Війна наречених"

У цьому фільмі глядачам показано складну динаміку дружби, що перетворюється на суперництво, коли дві подруги дитинства опиняються в розбіжностях щодо майбутніх весільних церемоній.

За сюжетом, конфлікт між головними героїнями виникає, коли вони дізнаються, що їхні весілля заплановані на один день, та ще й в одному закладі – місці, про яке вони обидві мріяли для свого особливого дня. Те, що колись було тісним зв'язком між подругами, швидко псується, оскільки вони починають свого роду змагання, до того ж вдаються до дріб'язкової та зловмисної поведінки по відношенню одна до одної.

Тепер постає питання – чи зірвуть подруги власні весілля, чи, можливо, хтось із них вийде переможцем, організувавши церемонію все ж на запланований час?

"Війна наречених": дивіться онлайн трейлер фільму

"Подружки нареченої"

У фільмі "Подружки нареченої" головна героїня Енні проживає складний період свого життя. Після розриву зі своїм хлопцем і закриття бізнесу через кризу Енні важко знайти хоч якусь радість. Однак, коли її подруга просить її бути головною подружкою нареченої, Енні з не дуже з великим ентузіазмом, але все ж береться за цю роль. Виконуючи обов'язки з планування весілля та організації дівич-вечора, Енні знайомиться з іншими подружками нареченої, які мають власні "таргани в голові". Після довгих роздумів, як же ж провести дівич-вечір, група вирішує провести його у Вегасі. Там і починається шквал шалених пригод.

"Подружки нареченої": дивіться онлайн трейлер фільму

"Шалено багаті азіати"

Молода дівчина Рейчел, американка китайського походження, потрапляє у вир драматичних подій, готуючись до зустрічі з родиною свого коханого в Сінгапурі.

За сюжетом, дівчина вже другий рік зустрічається з Ніком Янгом. Хлопець отримав запрошення на весілля старого друга, на яке покликав із собою Рейчел, тож він повертається додому у супроводі своєї коханої. Час прийшов – дівчині доведеться познайомитися з ріднею Ніка. Однак справа виявляється навіть серйознішою, ніж сама Рейчел могла собі уявити. Проблема не тільки в тому, що вона виросла у Сполучених Штатах і не знає реалій азійського життя. Рейчел не могла й уявити, що її коханий – виходець із дуже заможної родини. Та проблем додає і те, що владна мати Ніка не може допустити для нього такої пари...

"Шалено багаті азіати": дивіться онлайн трейлер фільму

"Непрохані гості"

Несподівано двоє близьких друзів, Джон і Джеремі, винайшли унікальну стратегію знайомства з привабливими жінками. Їхній метод полягає у перевдяганні в костюми, вигадуванні хитромудрих передісторій та прихід на весілля незнайомих для них людей. На цих заходах вони націлені на самотніх подружок нареченої, які відчувають розчарування у своєму особистому житті. Привабливість безкоштовної їжі, шампанського і танців з красивими жінками виявляється непереборною для двійки друзів.

Однак їхній план зазнає несподіваного повороту, коли у Джона несподівано виникають почуття до жінки, з якою він знайомиться на весіллі. Несподівано його пріоритети зміщуються, і тоді безтурботний холостяк починає ставити під сумнів свій спосіб життя.

"Непрохані гості": дивіться онлайн трейлер фільму

Фільми про весілля завжди допомагають піднести настрій, захоплюючи глядачів у вир хвилюючих подій, які проживають головні герої. Відчуйте і ви атмосферу, яка панує на екрані разом з ними, переглядаючи ці цікаві стрічки.

Теги по теме
Кино
Источник материала
Поделиться сюжетом