Баварія – Реал: онлайн-трансляція матчу 1/2 фіналу Ліги чемпіонів
Баварія – Реал: онлайн-трансляція матчу 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Баварія – Реал: онлайн-трансляція матчу 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

В Лізі чемпіонів у вівторок, 30 квітня, відбудеться перший півфінальний матч Ліги чемпіонів 2023-2024. На мюнхенській "Альянц Арені" між собою зійдуться місцева Баварія та мадридський Реал, пише 24 Канал.

Лунін йде до трофея

Команди видали непрості чвертьфінали проти англійських клубів, але зрештою відправили представників АПЛ додому. Баварія розписала результативну нічию на виїзді з Арсеналом (2:2), після чого спокійно здолала суперника вдома (1:0).

Реалу ж довелось серйозно напружитися в іграх з Манчестер Сіті. На "Сантьяго Бернабеу" клуби забили аж по три м'ячі один одному, тоді як в Англії обмежились 1:1 в основний час. У підсумку все вирішила серія пенальті, де героєм став Андрій Лунін.

Українець виконав два сейви та вивів свій клуб у півфінал. Попри одужання Тібо Куртуа саме Андрій має вийти в основі у Мюнхені. До слова, мадридці впевнено йдуть до чемпіонства у Ла Лізі, маючи гандикап над Барселоною аж у 11 очок.

Баварія ж навпаки тотально провалилась на внутрішній арені. Суперкубок був програний Лейпцигу (0:3), в чемпіонаті з великим відривом тріумфував Баєр, а в Кубку мюнхенці вилетіли від представника третього дивізіону Саарбрюкена. Тож Ліга чемпіонів – шанс для Тухеля врятувати сезон.

Де дивитися матч

Дивитися онлайн матч Баварія – Реал на території України можна буде на ОТТ-платформі Megogo. Початок зустрічі – о 22:00 за київським часом.

Сайт 24 Каналу проведе текстову онлайн-трансляцію матчу Баварія – Реал. Тут також будуть опубліковані всі голи зустрічі, а також повний відеоогляд гри після закінчення.

Теги по теме
Лига чемпионов Реал
Источник материала
Поделиться сюжетом