Блокування і депортація: експерт розповів, як протидіяти російським шпигунам у ЄС
Блокування і депортація: експерт розповів, як протидіяти російським шпигунам у ЄС

Блокування і депортація: експерт розповів, як протидіяти російським шпигунам у ЄС

Про це він розповів у своєму блозі.

За словами експерта, дійсно є проблема із російським впливом на європейську політику, із російською агентурою у ЄС. Цьому, підкреслює він, потрібно протидіяти, це потрібно викорінювати, а відповідних агентів, які можуть здійснювати шпигунську діяльність на користь росії, необхідно депортовувати, не треба цього боятися.

«Треба розуміти, що росія веде війну не просто проти України. Проти України вона веде агресивну війну, пряме вторгнення, повномасштабне, а проти країн ЄС вона веде інформаційне, психологічне, політичне, дипломатичне вторгнення, вона веде війну. Тобто росія веде війну проти Європи іншими методами», - пояснює Олександр Мусієнко.

Отож, констатує він, росія веде максимально підривну, деструктивну діяльність на те, щоби похитнути єдність Європейського Союзу. Тому, переконаний експерт, потрібно перевірити всі політичні сили та організації Європи на причетність до співпраці з росією, треба викорінювати це і блокувати.

«От трагедія, яка сталась в Німеччині, жахливий злочин, коли росіянин убив двох українських військових, які перебували там на реабілітації, і ще й намагався втекти, наволоч така. Цьому всьому треба протидіяти, викорінювати це. Скільки ще таких може затаїтися? Скільки таких, які будуть загрожувати? Це ж небезпечно», - підкреслює Олександр Мусієнко.

Також Politeka писала про те, що Мусієнко розкритикував дискусії у соцмережах про кожне окреме місто і село на фронті.

Источник материала
Поделиться сюжетом