Донька Юрія Ткача перевтілилась у загадкову Klavdia Petrivna: чарівне відео
Донька Юрія Ткача перевтілилась у загадкову Klavdia Petrivna: чарівне відео

Донька Юрія Ткача перевтілилась у загадкову Klavdia Petrivna: чарівне відео

На тлі анонсу першого сольного концерту та виходу нової пісні Klavdia Petrivna знову стала об'єктом пліток та розмов. Співачкою, яка ховає своє обличчя, захоплюються і дорослі, і діти.

Донька Ткача перевтілилась у Klavdia Petrivna

9-річна донька Юрія Ткача на тлі розмов про артистку вирішила перевтілитися в її образ. Ліза загорнулась у накидку та постала у чорному капелюсі, що є традиційним атрибутом аутфіту Klavdia Petrivna.

Зіркова донька заспівала рядки з одної з найпопулярніших пісень Klavdia Petrivna – "Я щаслива". Саме цей уривок свого часу процитувала перша леді.

Нема сил вже тримати цю таємницю... Тепер і ви знаєте,
– підписала відео дружина Юрія Ткача.

Ліза Ткач перевтілилась у Klavdia Petrivna: відео

Що відомо про Klavdia Petrivna

  • Під маскою інкогніто-виконавиці ховається Соломія Опришко, що родом з Львівщини. Це підтверджують блогери та докази у вигляді архівних роликів з її сторінки.
  • Водночас Klavdia Petrivna не готова відкривати своє обличчя. Вперше за увесь час вона наживо заспівала на сцені на концерті Артема Пивоварова. Тоді зірка приховала своє обличчя великим конусоподібним капелюхом.
  • У серпні повинен відбутися перший сольний концерт Klavdia Petrivna. Співачка обіцяла розкрити всі карти, але достеменно невідомо, чи справді вона покаже своє обличчя.
Источник материала
Поделиться сюжетом