Все чесно, – хореограф Дмитро Коляденко прямо відповів, чи готовий мобілізуватися
Все чесно, – хореограф Дмитро Коляденко прямо відповів, чи готовий мобілізуватися

Все чесно, – хореограф Дмитро Коляденко прямо відповів, чи готовий мобілізуватися

За словами Дмитра, театр допомагає людям абстрагуватися від війни. Також хореограф розповів про свою місію як артиста.

Чи готовий Коляденко піти на фронт

Шоумен зазначив, що перебуває на військовому обліку. Якщо Дмитро отримає повістку, то він не буде тікати й піде на фронт.

Я на обліку. Все чесно. Всі знають, що я у Києві. Я тут. Якщо прийде повістка, звісно, я буду там. Це мій обов'язок. Я ж чоловік,
– розповів Коляденко.

До того ж артист наразі працює в театрі та створює нові постановки. Шоумен поділився, що під час вторгнення вистави допомагають людям абстрагуватися від війни та отримати "бальзам на душу".

Зараз я роблю все правильно. Беру участь у виставах. У мене є така місія – допомагати людям зі сцени. Ми, актори, як психологи. Зараз аншлаги по всій Україні, бо вистави дають світло. Мені здається, що це правильно бути мені поки на сцені і тішити глядача України,
– зізнався артист.

Останні новини про зірок у ЗСУ

  • Українська військова Катерина Поліщук "Пташка" відреагувала на негативні коментарі щодо її ваги. Дівчина досі не розуміє, чому замість підтримки, вдячності і поваги, отримує хейт. За словами Поліщук, вона співала не для хейтерів, а насамперед для своїх побратимів на фронті. Також Катерина заявила про відсутність бажання повертатися з фронту.
  • Український актор Юрій Феліпенко, відомий за роллю у фільмі "Обіцянка Богу", вступив до лав ЗСУ. Він приєднався до батальйону ударних БпАК "Ахіллес" 92 ОШБр. Це добровольчий підрозділ, який був створений ще у перші дні повномасштабного вторгнення.
  • Ще раніше український блогер Тайлер Андерсон (Олексій Шкробинець), автор каналу Geek Journal, теж вступив до лав ЗСУ. Він вибачився перед фанатами за майбутню тривалу відсутність відео на каналі. Водночас захисник закликав українців плідно працювати задля перемоги України у війні.
Источник материала
Поделиться сюжетом