"Я ж мужик": Дмитро Коляденко заявив про наміри піти на фронт
"Я ж мужик": Дмитро Коляденко заявив про наміри піти на фронт

"Я ж мужик": Дмитро Коляденко заявив про наміри піти на фронт

Дмитро Коляденко зізнався, що стоїть на обліку у війсбкоматі, однак добровільно йти на фронт не планує.

52-річний український хореограф, співак та телеведучий Дмитро Коляденко відповів, чи готовий піти на фронт, якщо йому вручать повістку. Про це він розповів у програмі "Моя історія".

Зокрема, хореограф відзначив, що у нього в паспорті стоїть штамп, що він громадянин України і це його обов’язок захищати Батьківщину. Як і всі військовозобов’язані українці, хореограф стоїть на військовому обліку, тому, за його словами, якщо йому вручать повістку він піде на фронт, адже він чоловік.

"Я українець. У мене в паспорті штамп — Дмитро Коляденко — українець. Я на обліку, все по чесному. Вони знають, що я тут є, що я в Києві. Якщо прийде повістка, то звісно я буду там. Це мій обов’язок. Я ж мужик", — сказав Коляденко.

Також хореограф пояснив, чому він не йде на фронт добровільно. За словами Дмитра Коляденка, зараз йому здається, що він робить все правильно і він виконує свою роль працюючи на сцені.

Фото: instagram.com/kolyadenkodima_official/

"Мені здається, що я роблю все правильно. Бо в мене зараз вистава "Шафа", ми працюємо з балетом Freedom. У мене вистава "Кабаре". І у мене є така місія допомагати людям зі сцени. Ми як психологи, актори, ми як психологи. Зараз аншлаги по всій Україні, тому, що вистави "Шафа", "Кабаре", інші театри, вони дають якесь світло. Люди приходять і забувають, що йде війна. Вони отримують бальзам на душу. Вони вимикаються від сьогоднішнього часу, бо там є мистецтво, там є драматургія. Мені здається, що це правильна місія мені поки бути на сцені і радувати глядача України", — сказав Коляденко.

Коляденко відзначив, що з перших днів повномасштабної війни в Україні, йому здавалося, що йому це сниться, однак в реаліях він бачив зовсім інше — серени, вибухи… Хореограф зізнався, що саме це спонукало його молитися. Зараз він кожного дня читає молитви, адже вірить, що є янголи і дуже хоче, щоб була перемога.

"Це дуже страшно і дуже важко думати про те, що все перевернулося, що життя пішло під хвіст, що життя воно інше, що тобі вже не треба ходити на шопінг, тобі не хочеться. Ти можеш ходити в одних штанцях і чоботах пів року і тобі пофіг. Мені вже навіть не хочеться йти на шопінг, це не важливо, як ти виглядаєш. Час минає і час змінює людей", — додав Коляденко.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Дмитро Коляденкорозповів про нові стосунки. Крім цього, Фокус писав, що Коляденко розповів про стосунки з Іриною Білик.

Теги по теме
Армия
Источник материала
Поделиться сюжетом