Якісь такі підступні плани мають, - Олена Бюн про наступ росіян
Якісь такі підступні плани мають, - Олена Бюн про наступ росіян

Якісь такі підступні плани мають, - Олена Бюн про наступ росіян

Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Я почула дуже серйозну заяву від Буданова, що ворог може знову піти, нападати на Україну, може заходити на нові території вже на початку червня, наприкінці травня. Чи є така загроза?

Скажімо так, тут чітко. У думках, у планах щось відхопити є, ну, у планах вони завжди мають.

На жаль, небезпека йде будинкам, людям, тут чітко Вежа йде. Тут ще карта свята. Вони ще планують свої обстріли достатньо. Плани там у них є, але що в них вийде із цими планами? По пасиву йде, по пасиву. Ну, бажання щось таке велике. Але за пасивом, дурень думкою багатіє.

Планують, так, вони планують на кількох напрямках. І тут теж у них плани на кількох напрямках. Щось по воді або до води, через воду. Але не доб'ються вони того, чого хочуть. Ну, якісь такі підступні плани мають. Глухий кут.

Але, на жаль, треба залишатися дуже уважними у першій половині травня. Спроба залишити нас далі без світла, глухий кут. А що з водою? Спроба десь чи то по воді, чи то через воду, от десь так. Але як спробують, туди й підуть.

Також Politeka писала про те, що Атаманова прокоментувала ситуацію із підняттям рівня води у світі та розповіла, чи загрожує це затопленням київського метрополітену.

Источник материала
Поделиться сюжетом