Максим Галкін показав домашнє фото Алли Пугачової без макіяжу
Максим Галкін показав домашнє фото Алли Пугачової без макіяжу

Максим Галкін показав домашнє фото Алли Пугачової без макіяжу

Російський шоумен Максим Галкін, визнаний на своїй Батьківщині «іноагентом» через публічне засудження війни проти України, розмістив в Instagram нове фото своєї дружини, російської співачки Алли Пугачової. Примадонна нещодавно відсвяткувала своє 75-річчя. 

Алла Пугачова потрапила у кадр, щойно вийшовши з душу – її волосся дбайливо загорнуте у білий махровий рушник, Вона сидить у кімнаті, до якої починають прокрадатися перші промені вранішнього сонця. Одягнена зірка у халат ніжного рожевого відтінку з мереживом і дивиться кудись вдалину.

На знімку співачка постала майже без макіяжу, хоча зазвичай робить його доволі яскравим. Галків вирішив багато не мудрувати з підпислм до фото і підписав його дуже коротко. 

«Доброго ранку», – написав Галкін під фотографією своєї дружини. 

Максим Галкін показав свіже фото дружини
Фото instagram.com/maxgalkinru

Підписники зіркового подружжя засипали Пугачову компліментами, похвалили її свіжий вигляд і цікавилися у артистів, коли зможуть побачити їх на сцені. 

Галкін та Пугачова одружилися 23 грудня 2011 року. У пари двоє дітей: двійнята Гаррі та Ліза, яких 18 вересня 2013 року народила сурогатна мати. У Пугачової також є 52-річна донька, російська співачка Крістіна Орбакайте. Після вторгнення РФ співачка із сім’єю закрила у країні-агресорці бізнес, припинила концертну діяльність та переїхала до Ізраїлю.

Максим Галкін відкрито підтримав Україну, через що міністерство юстиції РФ внесло його до списку фізичних осіб, які виконують функцію «іноземного агента». Стверджується, що пародист нібито веде політичну діяльність та отримує допомогу від України. До слова, у Росії порушили кримінальну справу проти Максима Галкіна, його звинувачують у поширенні так званих фейків про армію РФ. 

Пізніше Алла Пугачова виступила з заявою на підтримку Галкіна – на своїй сторінці в Instagram вона заявила, що солідарна з ним та публічно звернулася до Мін’юсту РФ з проханням теж додати її до переліку осіб «іноземних агентів».

До слова, незодавно Пугачова вперше за весь час повномасштабної війни висловила свою позицію. Артистка мовчала, поки її чоловік, шоумен Максим Галкін публічно підтримував Україну та виступав проти кривавої політики російського диктатора Путіна. Та цього разу зірка не витримала і вирішила сказати все, що вона думає. У своєму Instagram Алла Борисівна відповіла хейтерам, які вилили багато бруду на неї і її родину через їхню позицію щодо російського вторгнення до України.

Источник материала
Поделиться сюжетом