Минулої осені Шахтар контактував з Ротанем, але той відмовився: відома причина
Минулої осені Шахтар контактував з Ротанем, але той відмовився: відома причина

Минулої осені Шахтар контактував з Ротанем, але той відмовився: відома причина

Джерело - ТаТоТаке.

У жовтні минулого року спортивний директор Шахтаря Дарійо Срна виходив на зв’язок з головним тренером Олександрії Русланом Ротанем, щоб обговорити можливу співпрацю. Втім, той відхилив пропозицію "гірників" через повагу до свого нинішнього клубу. 

Про переговори, які відбулися після того, як Шахтар звільнив Патріка ван Леувена, розповів ведучий "ТаТоТаке" Михайло Співаковський. 

"Пам’ятаєте, коли Пушич ще не прийшов у Шахтар, але було вже приблизно зрозуміло, що ван Леувена не буде? Тоді якраз була міжнародна пауза. Був момент, коли, за моєю інформацією, дійсно відбувся контакт між Срною та Ротанем. Наскільки близький контакт? Запрошення на побачення з серйозними намірами. 

Насправді з того, що я чув, це було майже-майже завуальоване запрошення. Принаймні, пробивалось підґрунтя під цим. Хочу сказати, що тоді, наскільки я розумію, Ротань все-таки відмовився через повагу до керівництва Олександрії, яке обрало його як тренера.

Я розумію, чому Ротань, тому що вся ця тікі-така, "Ротань-стайл", Судаков, Бондаренко, Криськів... Чого ж не взяти тренера (під них — прим.)", — сказав Срна. 

Нещодавно Дарійо Срна, відповідаючи на питання про українських тренерів, які йому подобаються, назвав Ротаня та наставника Оболоні Валерія Іващенка. 

Зазначимо, що окрім Олександрії, Руслан Ротань також працює з олімпійською збірної України, яка у липні-серпні вперше в історії візьме участь у футбольному турнірі на Олімпіаді-2024. На груповому етапі команда Ротаня зіграє проти Марокко, Аргентини та азійської збірної, яка визначиться за підсумками регіональної кваліфікації. 

Теги по теме
УПЛ
Источник материала
Поделиться сюжетом