Оголосила офіційно: Аліна Гросу розповіла про друге заміжжя
Оголосила офіційно: Аліна Гросу розповіла про друге заміжжя

Оголосила офіційно: Аліна Гросу розповіла про друге заміжжя

Аліна Гросу нарешті підтвердила, що дійсно вийшла заміж вдруге.

Українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла, що справді перебуває у другому шлюбі, про що ходили чутки досить довгий час.

На своїй сторінці в Instagram артистка вирішила розповісти історію, як їй зраджував колишній хлопець і тут Аліна проговорилася.

"Так сталося, що моя історія почалася між моїм першим і другим шлюбом. Ви ніколи не чули, що я була у стосунках із цією людиною, Інтернет про це не знає. Але це теж дуже публічна людина і це актор. Це не те, про що ви подумали! Стосунки тривали близько року", - розповіла Гросу.

Але Аліна так і не назвала ім'я ні теперішнього чоловіка, ні колишнього хлопця, який заподіяв їй багато страждань.

Хто така Аліна Гросу?

Аліна Михайлівна Гросу - відома українська співачка.
Перший коханий Гросу - московський бізнесмен Олександр Комков, який влітку 2019-го став законним чоловіком артистки, але вже в грудні того ж року пара почала жити окремо, після чого розлучилася.
Наступним кавалером зірки став росіянин Роман Полянський, з яким вона розійшлася вже під час повномасштабного вторгнення.

Аліна Гросу - останні новини по темі

Зазначимо, подруга співачки Аліни Гросу в розмові з Богданом Беспаловим розповіла, що новий чоловік Гросу відома особистість в Україні, тому співачка не хоче піарити його ще більше.

А також ранішеАліна Гросу вийшла на зв'язок із прихильниками, щоб розповісти, що просто зі зйомок вона загриміла до лікарні - на прийом до хірурга, де на неї чекала вкрай болюча операція. Гросу зізналася - через нещасний випадок у неї вирвало кілька нігтів на руці.

Источник материала
Поделиться сюжетом