Останній бій прийняв на Донеччині: на фронті загинув захисник із Волині. Фото
Останній бій прийняв на Донеччині: на фронті загинув захисник із Волині. Фото

Останній бій прийняв на Донеччині: на фронті загинув захисник із Волині. Фото

У боях проти російських окупантів загинув військовослужбовець ЗСУ Тарас Миронов із Волинської області. Життя молодого бійця обірвалося на одному зі східних напрямків фронту.

Захисникові навіки лишилося 33 роки. Про втрату повідомила у Facebook Камінь-Каширська міська рада.

"Чорні звістки продовжують надходити в нашу громаду. Найсміливіші воїни поповнюють Небесне військо", – зазначили у відомстві.

Миронов Тарас Костянтинович, 1991 року народження, проживав у селі Оленине. Приєднавшись до лав ЗСУ, захищав українську землю від ворога на сході.

Життя бійця обірвалося під час виконання бойового завдання 28 квітня 2024 року в Донецькій області. 

"Низько вклоняємося перед світлою пам'яттю нашого оборонця. Страшна і болюча втрата для кожного з нас, бо за всіх українців відчайдушно боровся солдат. Вічна Слава, пам'ять і честь військовослужбовцю", – зазначили в громаді.

Там висловили щирі співчуття родині Героя. Також додали, що про деталі прибуття скорботного кортежу із полеглим захисником будуть інформувати додатково.

Як повідомляв OBOZ.UA, виконуючи бойове завдання на фронті в Донецькій області, героїчно загинув воїн Віктор Середюк із Волині. Батько чотирьох дітей з перших днів повномасштабної війни добровільно пішов захищати свою родину й країну від агресора.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом