Принц Гаррі повертається до Великої Британії - деталі
Принц Гаррі повертається до Великої Британії - деталі

Принц Гаррі повертається до Великої Британії - деталі

Принц Гаррі планує повернення до Великої Британії після інформації, що він остаточно відхрестився від рідної країни.

Стало відомо, що принц Гаррі відвідає Велику Британію, але ні офіс герцогів Сассекських, ні Букінгемський палац не анонсують планів на зустріч членів королівської сім'ї з ним.

Як повідомляє Daily Mail, що Гаррі 8 травня виступить у соборі Святого Павла на службі з нагоди 10-річчя "Ігор непереможених". Також відомо, що там не буде ні короля Чарльза з дружиною, ні його брата принца Вільяма.

Виявляється, Гаррі приїде без дружини і дітей, і зупиниться в готелі, а за кілька днів полетить до Нігерії, оскільки Меган і Гаррі отримали запрошення від уряду країни у вересні минулого року, коли зустрілася з міністром оборони африканської держави на "Іграх непереможених" у Дюссельдорфі.

Хто такий принц Гаррі

Принц Гаррі, герцог Сассекський - є п'ятим у списку спадкоємців британського престолу. Одружений із 2018 року з американською акторкою Меган Маркл, яка 2019 року народила сина Арчі, а 2021 року доньку Лілібет. У 2020 році Гаррі та Меган склали із себе обов'язки, пов'язані з королівською сім'єю, і переїхали до США.

Принц Гаррі - останні новини за темою

Зазначимо, в документах, опублікованих Реєстраційною палатою щодо "принца Генрі Чарльза Альберта Девіда, герцога Сассекського", зафіксовано, що його "новою країною/штатом проживання" тепер є США.

А також з'явилися чутки, що принц Вільям і Кейт Міддлтон запрошували Меган і Гаррі разом із дітьми в гості, але ті відмовили.

Источник материала
Поделиться сюжетом