Тіна Кароль розповіла про найбільшу поразку у музичній кар'єрі
Тіна Кароль розповіла про найбільшу поразку у музичній кар'єрі

Тіна Кароль розповіла про найбільшу поразку у музичній кар'єрі

Народна артистка України Тіна Кароль вперше розкрила подробиці початку своєї музичної кар'єри. Співачка розповіла історію, як їй не вдалося стати учасницею дівочого гурту.

Тіна Кароль поділилася, що ситуація сталася, коли їй було 17-18 років. За словами артистки, тоді вона вже проживала в Києві і саме вирішила самостійно заробляти на життя.

"Десь у 17-18 років я почала думати за те, як би мені знайти собі місце на сцені. Для того, щоб якось відчути всю тяжкість своєї долі, я відмовилася від грошей, передачок із дому. Я собі вирішила, що від цього моменту маю сама заробляти і якось прожити", - розповіла виконавиця.

Тіна Кароль зазначила, що вона брала участь у різних кастингах, аби заробити перші кошти. Після численних спроб, співачка все ж потрапила на проби до дівочого гурту.

"Відбувалися різні кастинги. І один із цих кастингів – це був набір у найвокальніший, найкрутіший дівчачий гурт. Нас зібрали трьох – Олена Омаргалієва. Була Пауліна – дівчина. І я. Я була найгрубіша. Я важила тоді 67 кг. Я прийшла на кастинг. Ніби на кастингу мене взяли, а потім запросили до студії, щоб я виконувала з усіма пісню "Чом ти не прийшов", - поділилася Кароль.

Виконавиця зізналася, що не мала необхідних для участі в колективі вокальних даних. Через захворювання Тіна не могла витягувати всі ноти і тому їй не вдалося заспівати з іншими учасницями. Врешті, знаменитість отримала відмову. Вона називає цей період свого життя "найбільшою поразкою":

У мене тоді були чоботи з діркою на підошві, бо я не могла купити інші. Був сильнющий дощ. Я йшла по дощу, звісно, засипло горло, захрипли високі ноти. І я приходжу на цю студію і співаю. Я ніколи не співала в ансамблі, це зовсім інший спів. Я не могла тримати свою партію. І вони мені кажуть: "Погано, це все погано". І вони мене виганяють із гурту, у який я майже потрапила. Це моя була найбільша поразка в ранньому шоубізнесі.

Варто сказати, що гурт так і не створили, тому про нього нічого невідомо. За словами Тіни, вона дійшла висновку, що лише з якісною підготовкою можливо досягти успіху.

"Дівочого найвокальнішого гурту не відбулося. Якось вони не знайшли третьої, а мене вони загубили. І дарма. Від того моменту я собі зарубала на носі, що успіх приходить до підготовлених. Інакше не буває", - наголосила співачка.

Нагадаємо, раніше з'явилися нові деталі першого концерту Тіни Кароль після смерті чоловіка.

Теги по теме
певица
Источник материала
Поделиться сюжетом