У Дніпрі школярка стріляла у свою знайому: чим завершився конфлікт
У Дніпрі школярка стріляла у свою знайому: чим завершився конфлікт

У Дніпрі школярка стріляла у свою знайому: чим завершився конфлікт

У Дніпрі 14-річна дівчина стріляла у свою знайому, внаслідок чого та отримала тілесні ушкодження. 

Як повідомляє поліція Дніпропетровщини, конфліктна ситуація між неповнолітніми дівчатами виникла 27 квітня біля одного з кафе в Амур-Нижньодніпровському районі міста. 

Під час конфлікту, за попередньою інформацією, 14-річна дівчина здійснила декілька пострілів з предмета, схожого на пістолет, в бік знайомої. В результаті 17-річна дівчина отримала тілесні ушкодження.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом хуліганських дій за участі неповнолітніх. У правоохоронному відомстві додали, що усі причини та обставини події зʼясують слідчі в ході досудового розслідування.

Видання "Інформатор" оприлюднило подробиці інциденту. Зазначається, що дівчата домовилися зустрітися біля кафе, щоб "розв'язати всі питання". 

"Між ними виникла суперечка і одна з дівчат поцілила зі страйкбольної зброї в іншу. Внаслідок інциденту 17-річну потерпілу доставили в лікарню. У неї, попередньо, діагностували забої від кульок в області шиї, попереку та лопатки", - йдеться у повідомленні ЗМІ.

Загибель школяра на занятті зі стрільби на Івано-Франківщині

Торік у листопаді в Івано-Франківській області на занятті зі стрільби з пневматичної гвинтівки застрелили учня 9-го класу. У нього з необережності при перезаряджанні гвинтівки поцілив однокласник. Куля потрапила в область грудної клітки. 

Від отриманої травми школяр помер до приїзду швидкої допомоги. Поліція затримала вчителя, на уроці якого загинув учень.

Теги по теме
стрельба
Источник материала
Поделиться сюжетом