У Харкові та прилеглих районах відновили цифрове мовлення Т2
У Харкові та прилеглих районах відновили цифрове мовлення Т2

У Харкові та прилеглих районах відновили цифрове мовлення Т2

22 квітня російські окупанти завдали удару по харківській телевежі.

У неділю, 28 квітня, відновили цифрове мовлення українських телеканалів у Харкові та прилеглих районах. Про це «Детектор медіа» повідомила пресслужба ТОВ «Зеонбуд».

Наразі працюють всі чотири мультиплекси та розповсюджуються програми 34 загальнонаціональних та 3 регіонально-місцевих мовників.

Для перегляду програм жодних переналаштувань робити не треба, канали в мережі з’являться автоматично, якщо у вас є приймач Т2.

Прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України). У Харківській ОВА повідомили, що телевежу вдасться повноцінно відновити лише після остаточного завершення бойових дій.

Як повідомили «Детектору медіа» у пресслужбі «1+1 media», платформа кіно й телебачення «Київстар ТБ» забезпечує жителів міста та області альтернативним типом прийому. Скориставшись промокодом KHARKIV, вони можуть отримати безоплатний доступ до новин та іншого контенту на платформі на період кризової ситуації.

25 квітня стало відомо, що функціонал зруйнованої телевежі в Харкові частково відновили.

  • Читайте також: Де можна слухати й дивитися новини на Харківщині: список каналів для тих, у кого зникло телебачення
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги по теме
Харьков
Источник материала
Поделиться сюжетом