У Києві встановили національний рекорд з битви крашанок
У Києві встановили національний рекорд з битви крашанок

У Києві встановили національний рекорд з битви крашанок

Дійство відбулося 27 квітня, а організаторами заходу стала українська мережа супермаркетів ЕКО МАРКЕТ спільно з партнерами – компаніями "Ясенсвіт" та FILM.UA, передає 24 Канал.

Попри палюче сонце, захід об'єднав чимало киян. Туди ж завітали і представники "Книги рекордів України", аби зафіксувати новий рекорд. Сам рекорд став частиною масштабного "Полювання на крашанки", що триватиме з 17 квітня по 14 травня в усіх магазинах мережі ЕКО МАРКЕТ.

Відомо, що для вдалого проведення заходу було зварено понад 5 сотень крашанок в традиційних для України червоних кольорах. Переможці битви отримали сертифікати на 5000 та 3000 гривень, а також подарунки від партнерів – знижки на покупки, продукти й тематичний мерч.

Ми щасливі долучитись до такої масштабної події як Битва Крашанок, а також разом з ЕКО МАРКЕТ та FILM.UA стати частиною команди з підтримки українського кіно. Для нас це не просто проєкт, але і вдала командна робота, і приємна колаборація водночас,
– підкреслила директор з маркетингу ТОВ "Ясенсвіт" Марина Борисова.

Організатори додають, що кожен такий захід можливий завдяки Збройним Силам України. І закликають всіх українців у ці святкові дні пам'ятати про це й допомагати нашій армії.

У Києві встановили національний рекорд з битви крашанок / Фото 24 Канал (Валентина Поліщук)

Раніше ми писали, що на австралійській фермі вдалося виростити величезну лохину. Урожай встановив новий світовий рекорд за версією Книги рекордів Гіннеса.

Теги по теме
Новости Украины
Источник материала
Поделиться сюжетом