ВАР відзначає 10-річчя діяльності: досягнення та переваги асоціації
ВАР відзначає 10-річчя діяльності: досягнення та переваги асоціації

ВАР відзначає 10-річчя діяльності: досягнення та переваги асоціації

Провідна профільна асоціація - Всеукраїнська аграрна рада відзначає ювілей. 10 років тому 10 агропідприємств обʼєдналися і створили ВАР аби послідовно та системно приносити зміни в агросектор на законодавчому та виконавчому рівнях. Про це 29 квітня пише пресслужба ВАР.

Сьогодні ВАР – це потужна рушійна сила в агросекторі, яка налічує понад 1200 учасників в усіх куточках України.

«За 10 років нам вдалося багато чого зробити: від мінімального податкового зобовʼязання - до недопуску іноземців до ринку землі. Ми – єдина асоціація, яка має власний аналітичний центр, і єдина громадська спілка, яка виконує важливу гуманітарну місію під час війни і багато допомагає ЗСУ (понад 1800 транспортних засобів ми відправили на фронт нашим військовим). Це все було б не можливо без вас, шановні аграрії, за що вам велика подяка. Окремо, хочу подякувати колективу ВАР за вклад у розвиток нашої організації! Перемоги всім нам, здоров’я та успіхів!», - привітав ВАРівців очільник асоціації Андрій Дикун.

Досягнення та переваги ВАР:

  • це команда експертів аналітичного центру «Розумна країна», які одночасно працюють у понад 20 напрямках для впровадження якісних змін в агросекторі.
  •  це благодійна місія. У 2022 році ми створили благодійний фонд SAVE UA аби допомагати українцям вистояти під час війни та пришвидшити перемогу.
  •  це розвиток освіти в регіонах та молодіжного руху в агросекторі. Український аграрний ліцей, який заснований головою ВАР Андрієм Дикуном, функціонує за підтримки учасників асоціації. Заклад навчає за найновішими освітніми методиками та випускає відмінників.
  • це корпоративна безпека, завдяки створеній на базі асоціації охоронній компанії Гайдамаки. Її фахівці попереджають та відбивають рейдерські атаки будь-якої складності і ніколи не переходять на бік опонента.
  • це розвиток кооперативного руху, за яким – майбутнє українського агросектору. Заснований ВАР Перший український сільськогосподарський кооператив (ПУСК) довів, що разом можна боротись з монополією і відкривати нові ринки.

Щоб приєднатись до ВАР, заповнюйте форму https://unite.uacouncil.org, або телефонуйте +38 067 472 12 44.

Источник материала
Поделиться сюжетом