"Від'їхала кукухою": молодуха старого Петросяна визвірилася на фанатів
"Від'їхала кукухою": молодуха старого Петросяна визвірилася на фанатів

"Від'їхала кукухою": молодуха старого Петросяна визвірилася на фанатів

Тетяна Брухунова вкотре налетіла на своїх підписників через те, що вони звинувачують її в неробстві.

Молода дружина російського гумориста Євгена Петросяна, який у захваті від кривавого вторгнення РФ в Україну, Тетяна Брухунова вступила в перепалку з хейтерами.

На думку фанатів, Брухунова тільки й робить, що ходить по театрах, на що вона у своїх соцмережах сказала, що не встигає вписуватися у свій шалений графік.

Дружина путініста навіть заявила, що вона "від'їхала кукухой" через свою зайнятість. У розкладі Тетяни так багато зустрічей, що вона переплутала час однієї з них, про що вважала за потрібне повідомити підписників.

"Ті, добрі, в лапках, хейтери, які кажуть, що я нічого не роблю, тільки ходжу по театрах і їм тістечка, чуваки, ви так сильно помиляєтеся, що навіть не уявляєте наскільки. Крім двох дітей, турботу про яких ніхто з мене не знімав, у мене ще робота", - накинулася Тетяна.

Тільки ось забула любителька театрів уточнити, якою ж роботою вона займається. За даними росЗМІ, Брухунова все ще вважається помічницею чоловіка-путініста.

Стосунки Євгена Петросяна і Тетяни Брухунової

Подружжя узаконило стосунки наприкінці 2019 року, через якийсь час у них з'явився син Ваган. Відтоді, як громадськість дізналася про роман Тетяни Брухунової з гумористом, на неї обрушився шквал хейту, адже всі впевнені - саме вона зруйнувала 30-річний союз Петросяна та Олени Степаненко.

Молода дружина Петросяна Тетяна Брухунова - останні новини

Додамо, нещодавно дружина старого Петросяна Тетяна Брухунова спитала зі своїх фанатів за "нестачу" лайків і непристойно обізвала їх. Брухунова заявила, що їй було просто цікаво, чому підписники не реагують на її пости, адже сама вона ставить лайки абсолютно всім, на кого підписана.

А такожТетяна Брухунова страждає від невиліковного захворювання, яке постійно докучає їй. У 35-річної Тетяни проблеми з венами на ногах.

Источник материала
Поделиться сюжетом