5 найцікавіших образів на травень: прості формули, які легко повторити
5 найцікавіших образів на травень: прості формули, які легко повторити

5 найцікавіших образів на травень: прості формули, які легко повторити

Часом велика кількість базового й трендового вбрання все одно призводить до так званої модної кризи, бо стоячи перед дзеркалом ми не знаємо, що одягнути, пише Fashion 24.

Проблему можна легко вирішити, бо все, що вам потрібно – це повторити красиві аутфіти від модних дівчат, які зможуть вам подарувати весняний настрій.

Футболка і леопардова спідниця

Леопардовий принт цього сезону б’є всі рекорди, тому не варто його оминати. Чимало магазинів вже представили різноманітні елементи гардероба в анімалістичному візерунку, втім радимо зробити ставку на базову білу футболку та шовкову леопардову спідницю.

Жилетка і шорти

Французька модниця Жюлі Феррері показала на собі цікаве поєднання білого жакета у стилі Old Money та чорних штанів. Чорно-біла класика завжди буде в моді, тож можете застосовувати у цих кольорах будь-які весняні образи.

Спортивний аутфіт

Для комфортної прогулянки обирайте для себе легкі штани, базову футболку та кросівки. Щоб у спекотну погоду вас не парило волосся – зачешіть його у довгу косу.

Мереживне бра і довга спідниця

Довгі спідниці б’ють всі рекорди вже не перший сезон, тому для відпочинку вихідного дня радимо одягати красивий мереживний бра у поєднанні з довгою спідницею. Зверху одягніть білу сорочку та будь-яке зручне взуття.

Лляна сукня і кросівки

У лляній сукні в теплу пору вам не буде спекотно, тому це один із найкращих варіантів для весняно-літнього сезону. Для зручності одягайте кеди, які дозволять вам комфортно пересуватися містом увесь день.

Всі ці образи ви можете не лише повторити, але й стилізувати по-своєму, додавши певні елементи гардероба зі своєї шафи у свій образ.

Теги по теме
Мода Стиль и мода
Источник материала
Поделиться сюжетом