7 довгоочікуваних серіалів, які потішать прихильників кіно у травні: дати прем'єри
7 довгоочікуваних серіалів, які потішать прихильників кіно у травні: дати прем'єри

7 довгоочікуваних серіалів, які потішать прихильників кіно у травні: дати прем'єри

Серед них бізнес-драма "Справжній чоловік", чорна комедія "Бодкін" від Netflix, а також науково-фантастичний трилер "Темна матерія" від Apple TV+. Приготуйтесь до незабутньої кіноподорожі.

Серіали, які вийдуть в травні

"Справжній чоловік"

Дата прем'єри: 2 травня
Де дивитись: Netflix

У головних ролях: Джефф Деніелс ("Стів Джобс", "Марсіанин", серіал "Новини"), Даян Лейн ("Людина зі сталі", "Суддя Дредд", "Вбивство у Білому домі"), Том Пелфрі (серіали "Банші", "Озарк", "Любов і смерть"), Люсі Лью ("Ангели Чарлі", "Вбити Білла", серіал "Елементарно") та інші.

У центрі сюжету, що базується на романі Тома Вулфа 1998 року, стоїть Чарлі Крукер, магнат нерухомості з Атланти, який зіштовхується з безжальними супротивниками та раптовим фінансовим крахом. Тепер йому доведеться знову підійматися на вершину, коли його імперія знаходиться на межі руйнування.

"Справжній чоловік": дивіться онлайн трейлер серіалу

"Темна матерія"

Дата прем'єри: 8 травня
Де дивитись: Apple TV+

У головних ролях: Джоел Еджертон (друга трилогія "Зоряні війни", "Король", "Тринадцять життів"), Дженніфер Коннеллі ("Лабіринт", "Реквієм за мрією", "Кращий стрілець: Маверік", серіал "Крізь сніг"), Алісе Брага ("Я – легенда", "Елізіум", "Загін самогубців: Місія навиліт"), Джиммі Сімпсон (серіали "Світ Дикого заходу", "Картковий будинок", "Королі втечі") та інші.

У цьому серіалі головним героєм є фізик Джейсон Дессен з Чикаго, який раптово опиняється в іншій реальності свого життя. Щоб повернутися до своєї сім'ї, він мусить пройти через низку паралельних світів і зіткнутися з альтернативною версією самого себе.

"Темна матерія": дивіться онлайн трейлер серіалу

"Бріджертони"

Дата прем'єри: 16 травня
Де дивитись: Netflix

Третій сезон серіалу буде розділений на дві частини: перші чотири епізоди вийдуть 16 травня, а решта чотири – 13 червня.

У 2020 році перший сезон цього серіалу, який базується на романах-бестселерах Джулії Квінн, здобув велику популярність. Головними персонажами є брати й сестри з родини Бріджертонів, які намагаються знайти кохання та щастя у Лондоні.

"Бріджертони": дивіться онлайн трейлер серіалу

Окрім вищезгаданих стрічок, глядачам варто очікувати такі серіали:

  • "Бодкін", 9 травня
  • "Доктор Хто", 11 травня
  • "Інтерв'ю з вампіром", 12 травня
  • "За межами", 16 травня

Обирайте свого фаворита та приготуйтесь до насиченого травня.

Источник материала
Поделиться сюжетом