Анна Вінтур допоможе нареченій Безоса вибрати сукню на Met Gala, бо в тієї "поганий смак"
Анна Вінтур допоможе нареченій Безоса вибрати сукню на Met Gala, бо в тієї "поганий смак"

Анна Вінтур допоможе нареченій Безоса вибрати сукню на Met Gala, бо в тієї "поганий смак"

Один із найкращих у світі гуру моди вирішила допомогти Лорен мати гідний вигляд під час її дебюту на балу. Подейкують, що вона вирішила підстрахувати наречену мільярдера Джефа Безоса від чергового провалу.

54-річна американська журналістка і філантрка Лорен Санчес, яка є нареченою одного з найбагатших людей планети Джеффа Безоса, готується дебютувати на Met Gala, благодійній вечері, що проводиться вже понад 70 років і багато значить для світу моди. Цього року вона відбудеться 6 травня, і селебріті вже щосили готуються до неї. З Лорен, як і личить їй за статусом, працюють найкращі. Підібрати їй вбрання допомагає гуру моди Анна Вінтур. За словами модної журналістки та експертки Емі О'Делл, головна редакторка Vogue диктуватиме, що вдягне Санчес, коли вона підніматиметься сходами Метрополітен-музею з 60-річним нареченим Джеффом Безосом.

Анна Вінтур знає тільки в моді
Фото: Скриншот

"Анна Вінтур особисто допомагає Санчес з вибором сукні. Вона обирала між індивідуальними вбраннями від Oscar de la Renta і двох інших дизайнерів", — каже вона.

Причиною того, що Вінтур допомагає Санчес, стало те, що Лорен, попри всі гроші свого нареченого, все ж примудрилася завоювати репутацію людини з "поганим смаком". Уже працюючи з майбутньою місіс Безос над її профілем для журналу в грудні 2023 року, Вінтур готова одягнути її не тільки на Met Gala, а й, можливо, на весілля, коли прийде час.

Лорен любить яскраві та відверті вбрання

Санчес нещодавно привернула увагу на офіційній вечері 10 квітня в Білому домі, де вона була одягнена в пікантну червону сукню з відкритими плечима, прикрашену хитромудрими мереживними деталями, корсетом і спідницею до підлоги. Образ вона доповнила босоніжками кольору золотий металік з відкритим носком. Її оголена шкіра виділялася серед формального натовпу на вечері. Безос супроводжував її на вечір у класичному чорному смокінгу, білій сорочці на ґудзиках і чорній краватці-метелику.

Вбрання Лорен розкритикували в мережі, назвавши його позбавленим смаку і недоречним.

Цього року Met Gala, тема якого — "Сплячі красуні: відродження моди", має дрес-код "Сад часу". Він натхненний однойменним оповіданням Джеймса Балларда 1962 року. Історія розповідає про графа і графиню, які живуть "у своїй утопії дозвілля, мистецтва і краси". Однак, коли натовп з'являється біля їхньої вілли, граф "мусить зірвати зі свого саду квітку, що обертає час, доки вона не відцвіла". Іншими словами, тема присвячена "швидкоплинній красі".

Раніше Фокус писав, що наречена мільярдера Джеффа Безоса показала скромний купальник за $54.

Источник материала
Поделиться сюжетом